2777
2789
عنوان

بین خوردنی ها هیچی منو به اندازه یه نوشیدنی خنک خوشحال نمیکنه شما چی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست

دقیقا منم، برعکس بقیه از نوشیدنی های گرم بدم میاد مثل چای و قهوه و نسکافه

حتی تو زمستونم باشم عاشق نوشیدنی سرد مثل اسموتی و ابمیوه هلو و انبه و اناناس و پرتقالم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا مثل شوهرم حتی تو زمستون شربت یخ میخوره چایی هم خونمون تعطیل

😍😍 به به😭

عزیزترینِ زندگیم داداشمه...میشه برای خوشبختی‌ش یه صلوات بفرستی؟❤️ برگشتن از راهی که با ذوق رفتم بدترین چیزیه ک تجربه کردم‌

دقیقا منم، برعکس بقیه از نوشیدنی های گرم بدم میاد مثل چای و قهوه و نسکافهحتی تو زمستونم باشم عاشق نو ...

البته من اهل قهوه هستم هر روز میخورم ولی خب خنکا رو بیشتر دوست دارم

عزیزترینِ زندگیم داداشمه...میشه برای خوشبختی‌ش یه صلوات بفرستی؟❤️ برگشتن از راهی که با ذوق رفتم بدترین چیزیه ک تجربه کردم‌

من فقطططط اب جو تلخ

🤮🤮🤮

شراب خوار دشمن خداست

این همه نوشیدنی حلال و سالم چرا همون که خدا گفته نخور را میری میخوری. 

ناشکریه حلال و ول کنید برید حرام بخورید

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
چایمن اگه بخوام یه روزی از روی کره زمین برم و اگه بخوام فقط یه خوراکی ببرم قطعا اون چای خواهد بود

😂😁عزیزم

🤮🤮🤮شراب خوار دشمن خداستاین همه نوشیدنی حلال و سالم چرا همون که خدا گفته نخور را میری میخوری. ناشک ...

من بخدا ا مغازه میخرم از این اسبیا و شیشه ای هااااا توی ایران هایپرمارکتا

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

چقد تو ضعیفی..

حاجیه حُنیَن🌿 دهه هشتادی❤️ خدا  : تابحال چه کسی برای گناهان فراوانش به من امید داشته و من امیدش را نا امید کرده ام ؟ :) خدا میگه بی معرفت برگرد دلم برای صدات تنگ شده مگه نمیدونی من عاشقتم ؟ چرا در موردم بیشتر جست و جو نمی کنی ؟! ( متحول شده😊💚) ره یافته☘️حجابی شده ❤️🌺

بیشتر ببینید

ذرت مکزیکی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
🤮🤮🤮شراب خوار دشمن خداستاین همه نوشیدنی حلال و سالم چرا همون که خدا گفته نخور را میری میخوری. ناشک ...

شاید منظورش مالت بدون شکر دلستر تلخ

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی