2777
2789
عنوان

بچه ها دایی شوهر به زن محرم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 61 پست
فکر کن داداش شوهر نامحرم باشه بعد پسردایی شوهر محرم باشهجوک سیزده بود این🤣🤣🤣

اینجا کاربرد ویرگول مشخص میشه😆

منظور استارتر این بود که بچه ها،آیا دایی شوهر محرمه؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به بچت محرم میسه ولی به شما نامحرم جز پدرشوهر مابقی مردا نامحرم هستن ولی اونایی ک محرم محسوب میشن به دخترت در اینده محرم میشه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آیت آ... تلی...

🤣🤣🤣

بابا بعدش رفتم دیدم فهمیدم نیستن....😅😅😆

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

اونایی که گفتن نه...😆دایی و عموی شوهر به زن محرمه...خاله و عمه ی عروس هم به داماد محرمه

یک نفر حرفت رو باور کنه اون دنیا چه طور جواب میدی؟

وقتی چیزی رو بلد نیستی چه طور قاطع نظر میدی؟

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

داداشش محرم نیس اون وقت دایی عمو هاش محرمن؟؟؟؟؟نرماله؟

والا منطقی به نظر میومد...🤣🤣🤣

چون پیش خودم فکر میکردم وقتی دایی و عموی خود زن بهش محرمن،پس وقتی ازدواج کنه دایی و عموی شوهرشم بهش محرم میشه

اینجا کاربرد ویرگول مشخص میشه😆منظور استارتر این بود که بچه ها،آیا دایی شوهر محرمه؟

بخشش لازم نیست، اعدامش کنید

🤣🤣🤣

اسمش کاماس نه ویرگول😁

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

والا منطقی به نظر میومد...🤣🤣🤣چون پیش خودم فکر میکردم وقتی دایی و عموی خود زن بهش محرمن،پس وقتی از ...

داداش خود زن هم بهش محرمن

چرا برادرشوهر محرم نیست😁😁😁

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

یک نفر حرفت رو باور کنه اون دنیا چه طور جواب میدی؟وقتی چیزی رو بلد نیستی چه طور قاطع نظر میدی؟

عزیزم اوتی که خیلی براش مهم باشه میره از متخصصش میپرسه بعدم الان کلی کاربر جواب دادن که نامحرمه..پس شما نگران نباش

بخشش لازم نیست، اعدامش کنید🤣🤣🤣اسمش کاماس نه ویرگول😁

پس ویرگول کدومه؟

داداش خود زن هم بهش محرمنچرا برادرشوهر محرم نیست😁😁😁

خوب آخه اون یه جوریه....هر چند که الان خیلی ها اهمیت نمیدن به این چیزا‌...

ولی خوب خوب شد اومدم تو این تاپیک از تاریکی های جهالت خارج شدم🤣

؛

اون نقطه کاماست....یا نقطه ویرگول🤣

وقتی هم استفا ه میشه که جمله تموم شده ولی یه ادامه ی ریزی داره🤣🤣

این تاپیک کلا بار علمی بالایی داشت🤣🤣