2777
2789
عنوان

دارم میرم حرم اسمتو بگم بنویسم بندازم حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 98 پست
عزیزم‌ خدا انقدر بهت دلخوشی و ثروت و سلامتی و خوشبختی بده‌که راضی‌ بشی. بحق امام رضا عاقبت بخیر بشی. ...

عزیزممممممم به تو باید گفت التماااس دعا ان شاءالله همه دعاهایی ک کردی دو برابرشو خدا بهت بده ❤️، خواهر گلم چرا نمیای تو بغل خدا ؟ بیا تو بغل خدا  بخدا اگه بیای بغلش ها دیگه شکر میکنی برا این اتفاقیای ک میگی تو زندگی برات میوفته و عاشق این اتفاقا میشی اصلا ی حالی میشی ک نگم برات  ... چشم حتما ویژه ب نیابت از شما چند قدم هم برمیدارم

حاجیه حُنیَن🌿 دهه هشتادی❤️ خدا  : تابحال چه کسی برای گناهان فراوانش به من امید داشته و من امیدش را نا امید کرده ام ؟ :) خدا میگه بی معرفت برگرد دلم برای صدات تنگ شده مگه نمیدونی من عاشقتم ؟ چرا در موردم بیشتر جست و جو نمی کنی ؟! ( متحول شده😊💚) ره یافته☘️حجابی شده ❤️🌺

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزممممممم به تو باید گفت التماااس دعا ان شاءالله همه دعاهایی ک کردی دو برابرشو خدا بهت بده ❤️، خوا ...

ممنونم ازت خواهر گلم😘😘😘 چجوری بیام بغل خدا که این اتفاقا ناراحتم نکنه؟چیکارکنم؟

لطفاً برای حاجت روا شدن دوستان خوبم @اعتصامی @مامانبزرگپانیذ @دل_غمگین @دختری_که_جک_ولش_کرد @فرا ...

ممنون عزیزم ان شالله حاجت روا بشی الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
ممنونم ازت خواهر گلم😘😘😘 چجوری بیام بغل خدا که این اتفاقا ناراحتم نکنه؟چیکارکنم؟

عزیزم خب با هوای نفست و نفست مبارزه کن خدا که ببینه تو بخاطرش پا رو هوای دلت گذاشتی کم کم  یه محبت بزرگی رو بهت میده کم کم دلتو باز میکنه کم کم خیلیییی  روحت  خیلی بزرگ میشه 

حاجیه حُنیَن🌿 دهه هشتادی❤️ خدا  : تابحال چه کسی برای گناهان فراوانش به من امید داشته و من امیدش را نا امید کرده ام ؟ :) خدا میگه بی معرفت برگرد دلم برای صدات تنگ شده مگه نمیدونی من عاشقتم ؟ چرا در موردم بیشتر جست و جو نمی کنی ؟! ( متحول شده😊💚) ره یافته☘️حجابی شده ❤️🌺

بیشتر ببینید