2777
2789

سی و خورده ای سالشه....احساس میکنم خیلی بی عرضش هیچ دوست دختر یا پارتنری نداره یا مثلا بگه من از فلانی خوشم میاد برام برید خواستگاری هیچ هیچ.....

منتظره من و مامانم براش دختر پیدا کنیم واقعا معظل شده برامون....کیا این مشکل داشتن آخر باب دلش رو پیدا کردین یا نه ازدواج این مدلی و سنتی  به نظرم خیلی سخته هم باید بگردی بعدش که پیدا شدتازه آشنا شن آیا خوشش بیاد،نیاد  اصلا یه وضعیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگردید چند مورد پیدا کنید ، حالا که اون دلش میخواد ازدواج کنه کمکش بدین ! چالش هاش هم حل میشه انشالله

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

واقعا مسئولیت بزرگی رو دوشتونه ، کسی که شخص خاصی در نظر نداشته باشه چ صفر تا صد رو بسپره به شما سخته ازدواج من سنتی بود و الانم در حال طلاقم مادرشوهرم منو برا پسرش پسندیده بود سر هر دعوایی مادرشوهرم بهم میگفت پسرم بهم طعنه میزنه تو باعث شدی من با این ازدواج کنم خواستم بگم همه ی اینا رو در نظر بگیرین

حالا برادر من 25 سالشه به زور میخوایم ببریمش خاستگاری نمیاد دوست دخترم نداره حتی یه فامیلامون برا دخترش بهمون پیشنهاد داد اما برادرم رد کرد.

نمیدونم چشه.میگه میخوام تنها بمونم

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش)