2777
2789
عنوان

برای پارترم پول بزنم برای خودش خرید کنه❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 69 پست
من‌خیلی از این‌کارا‌کردم برا پارتنرم بده چیزی نمیشهمیتونم‌بپرسم اگه بخوای چقدر میدی؟

به نظرت بکنم؟ دیگ بره لباس انتخاب کنه هرچقد بشه میزنم دیگ 🥲

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بیشتر ببینید
اخه دلم براش میسوزه واقعا حتی خرید عید نکرد برای خودش بعد پدر هم نداره خرج خودش و مامانشو میده برای ...

نقش مرد نگیر تو رابطه 

این مسائل به شما ربطی نداره میخوای باهاش همراهی کنی؟ 

کادوی گرون ازش نخواه رستوران گرون نبرش 

شما مسئول لباس دوست پسرت نیستی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا؟ میشه چراشم بگین لطفا

نه عزیزم. پول زدن به حسابشون درست نیست. خواستی بعدا خودت براشون عیدی بخر.
چرا نداره؟ حالا می دونم خیلی دخترها اینجوری هستند. ولی این پول زدن کلا وجهه ی خوبی نداره. 

عادت های بد ایجاد می کنه. انتظار بیجا ایجاد می کنه. ممکنه غرورش جریحه دار بشه.
شما خیلی به فکرش هستی از خودت درک نشون بده در موارد دیگه. ولی پول نزن به حسابش. 

آره بگو عیدیه خوشحال میشه اگه از صمیم قلیت میخوای بدی بدون منت و توقع باشه و انتظار اینو مثلا داشته باش این رابطه بی نتیجه بشه بعدا نگی به طرف پول زدم و منو ول کرد اگه میخوای دوستت رو خوشحال کمی یه مبلغی رو به عنوان عیدی بهش بده البته از پول بابا و‌مامان مایه نزاری اگه خودت داری بهش بده

هدیه نمیخری داری بهش پول میدی نه کاره درستی عه نه به آدم احساس خوبی دست میده فرزند خوندت نیس که

درسته ولی حتی لباس عیدم برا خودش نخرید دلم میسوزه براش..

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بیشتر ببینید
اخه دلم براش میسوزه واقعا حتی خرید عید نکرد برای خودش بعد پدر هم نداره خرج خودش و مامانشو میده برای ...

بگو میخواستم برات یه لباس عیدی بخرم اما نتونستم چیزی به سلیقت پیدا کنم

حالا که بیرونی 

خودت زحمتش رو میکشی، برات پول بزنم

از طرف من یه هدیه برا خودت بخری

نکن رابطتون رو خراب میکنی‌. توی ناخودآگاهتون تو میشی شوگرمامی و اون شازده‌ای که گیر افتاده و نمیخواد تو این رابطه باشه اما مدیونه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وای ن 😐مگه دختره بش پول بدی چ چیزایی می‌شنوم اینجا من پسره پول بخواد میگم ندارم

برام خیلی کارا کرده و الان دست و بالش خالیه میخام پیش دوستش ناراحت نشه

بیشتر ببینید
نه عزیزم اگه میخوای لباس بگیره خودت لباس بخر هدیه بده بهش ولی پول نزن ناراحت میشه

میخام پیش دوستش  احساس شرمندگی نکنه دیدی مثلا ادم با یکی میره خرید  ب  همراهش میگه تو چیزی نمیخری حس میکنم ب پارتنرم اینو بگه دوستش پارتنرم غرورش میکشنه بگه نداره🥲🥲🥲

بیشتر ببینید