2777
2789
عنوان

کیا فردا خونن و هیچ جا نمیرن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 35 پست

هیچوقت سیزده بدر پارسالو یادم نمیره

تو شهر غریب بودیم دعوای خونوادگی داشتیم بابام حالش بد شد رفتیم دکتر اه خداسر هیچکس نیاره

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

فدات شم من رابطم باهم قطع یک دوساله، خودمم و دخترم خونه،جایی نداریم ماشینم نداریم،مبخوام تو خونه چای دم کنم،اگر میوه بود،با غذایی درست کنم هرچی فرق نداره،مهم دلمه که خوشه با خودم با بچه م،یه فیلمم دانلود میکنم کمدی،میشینم و با حال خوش خودم خوش خوشم🤌🏼😘🤍✨🤍✨🤍✨🤍✨دلتو خوش کن،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم ویروس جدیده چیه؟پسرم از صبح حالش بده

بدن درد و سر درد و عطسه 

بی حالی شدید 

تنگی نفس نه عادی وحشتناک کلی اسپری دکتر برام داده شب تا صبح میخواستم خفه بشم

و حدودا یک درجه تب 

بدن درد و سر درد و عطسه بی حالی شدید تنگی نفس نه عادی وحشتناک کلی اسپری دکتر برام داده شب تا صبح میخ ...

من پسرم بدن درد و بیحالی داره ولی تنگی نفس نه

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۴۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۴۰۰کیلو است😭