بابام و مامانم اینا میگن سالن و باغ اجاره کنیم اونجا بگیریم دیگه خودمون و مهمون ها راحت باشن دوست پسرم میگه همون تو خونه بگیرین الکی پول خرج نکنین 😂 گیج شدم آخه بله برون با عروسه سمت ما
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»
به نظرم یه سالن یا تالار کوچیک بگیرین خیلی بیشتر بهتون خوش میگذره به مهمان هاهم بدون استرس سرویس داده میشه از همه یک جور پذیرایی میشه و شبم راحت بعد مراسم میری خونه استراحت میکنی
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹