2777
2789
عنوان

یه دروغ سیزده بگو😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3453 بازدید | 283 پست
الان سال ۱۳۸۲ هستش

منم دوست داشتم الان سال۹۰بود😪

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال فلسفی دروغ ۱۳ از کی رایج شد

دروغ ربطی به ۱۳نداره،درحقیقت اول آوریل روز دروغای عجیب وشوخیه که به۱۳ربطش دادن

دیگه این فرهنگ خارجیاجا افتاده و شوخی ودروغ رو تواین روز ازاد گذاشتن 

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید
چقد دلم اون سالها رو خواست حال و هواشو این جدی بود 😅😅

والا منم😂

بیشتر ببینید
دلار شد ۲هزار تومن

چه دروغ قشنگی 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                                             امیرتتلو خودکشی کرده ولی الان حالش خوبه                       #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                   لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

بیشتر ببینید

سالی ک گذشت عالیترین سال بود

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
بیشتر ببینید

از فامیل مادری خوشم میاد 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                                             امیرتتلو خودکشی کرده ولی الان حالش خوبه                       #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                   لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

بیشتر ببینید

از دوست پسرم حاملم

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید

ای کاش این چیزای مزخرف از فرهنگ ما ایرانیا پاک شه چیزای خوب و مفید که از غربی ها یاد نمیگیریم چیزای چرت و پرتشونو میفرستن سمت جهان سوم 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن