2777
2789

هم همسایس هم فامیل خیلی دور 

مثلا میاد نظر میده فرشتو یکم بیار اینور. یا کجا میرین. چیکار میکنین 

چیکار کنم این همسایه رو

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

بگو‌ مثلا تا سر کوچه جواب سر بالا بده خودش دیگه نمیپرسع

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم داریم هر وقت می پرسه کجا می رید میگیم بیرون میریم . کلا سربالا جواب میدیم ولی با این همه فضولی همسایه خوبین خونه نباشیم  مراقب خونمون هستن 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید

نه عادی نیست!

همسایه عمم وقتی که عمم اینا رفتن کیش تو عید قبلش میدونستن دارن میرن حتی تاریخ برگشت رو هم پرسیده بودن ازشون و اونا دقیق گفته بودن. یک شب خیلی شیک و تمیز جوشکار آوردن در رو و حفاظ رو باز کردن دونه دونه جهاز دختر عمم رو بردن یخچال ساید و ماشین ظرفشویی لباسشویی .... همه چیز چند روز پشت هم بار زدن تو ماشین و از خونه میبردن طوریکه حتی دوربینای کوچه هم عبور و مرور غرزبه رو نشون نداد. پلیس هم کاری نتونست بکنه.

برای فضولا عادیه برای من نه

چند روز پیش داشتم سیر میکوبیدم هواسم نبود یکم محکم کوبیدم سریع همسایه پایینی که کلا سال به سال نمیبینمش اومد جلو خونم که جی میکوبی؟؟؟ سقف مون ترک داره🫤🫤🫤🫤🫤