2777
2789
عنوان

لطفا راجب لایه بردار صورت هرچی میدونید بگید✨🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 195 پست
من وقتی کرم پودر میزنم گاهی صورتم پوسته پوسته میشه حتی گاهی وقتا بدون کرم پودر هم پوسته میدهکلافم کر ...

سلام. مشکل شما خشکی پوستتون هست.

با روغن رزهیپ یا روغن بنفشه ماساژ بدید.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
من وقتی کرم پودر میزنم گاهی صورتم پوسته پوسته میشه حتی گاهی وقتا بدون کرم پودر هم پوسته میدهکلافم کر ...

پوستت دهیدراته اس باید آبرسان بزنی

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایه بردار مشکلتو چند برابر میکنه

اب فراوون بخور در طول روز  مقادیر کم به تعداد زیاد 

و مرطوب کننده و ابرسان استفاده کن

هر دوش 

اول ابرسان بزن روش مرطوب کننده

راکوتن دوکارس هر دو رو داره

چند ساعت یکبار بزن ضربه ای بزن

نذار خشک بمونه پوستت در طول روز

اگرم پوستت چرب و مستعد جوش نیس روغن های گیاهی روی کرم به مقدار کم میتونه کمکت کنه 

میشه دقیق توضیح بدی

زرده رو از سفیده جدا کن بعد سفیده رو بمال صورتت بزار  یک ربع بمونه بعد خشک که شد کامل با اب سرد بشور صورتتو

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

استفاده از ابرسان و مرطوب کننده رو دو بار در روز کنیه اکتیو ملایم استفاده کنمثلا لاکتیک اسید پنج درص ...

تا حالا استفاده نکردم یکم توضیح میدی راجبش؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
استفاده از ابرسان و مرطوب کننده رو دو بار در روز کنیه اکتیو ملایم استفاده کنمثلا لاکتیک اسید پنج درص ...

از داروخونه میشه گرفت؟؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
تا حالا استفاده نکردم یکم توضیح میدی راجبش؟

ببین کلا اکتیو ها رو نباید هر روز استفاده کرد

دو با سه شب در هفته بزن

بافت پوست و یکدست میکنه 

حتما هم طی روز ضد افتاب بزن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
از داروخونه میشه گرفت؟؟

ویتالایر یه مدل داره فکر کنم اینو از داروخونه میشه گرفت

ولی اوردینری اینارو نه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
سلام. مشکل شما خشکی پوستتون هست.با روغن رزهیپ یا روغن بنفشه ماساژ بدید.

من از بچگی این خشکی پوست رو داشتم یعنی فقط با روغن ماساژ دادن کارسازه؟ 

بیشتر ببینید
پوستت دهیدراته اس باید آبرسان بزنی

میزنم ولی بازم 😒

بیشتر ببینید
لایه بردار مشکلتو چند برابر میکنهاب فراوون بخور در طول روز مقادیر کم به تعداد زیاد و مرطوب کننده و ...

مرسی عزیزم 

بیشتر ببینید
لایه بردار مشکلتو چند برابر میکنهاب فراوون بخور در طول روز مقادیر کم به تعداد زیاد و مرطوب کننده و ...

چه روغنی خوبه؟ 

بیشتر ببینید
ببین کلا اکتیو ها رو نباید هر روز استفاده کرددو با سه شب در هفته بزنبافت پوست و یکدست میکنه حتما هم ...

مرسی عزیزم 

بیشتر ببینید