2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اعصاب خورد کنه

179 بازدید | 9 پست

امسال خیر سرم باردار بودم گفتم نریم شهرستان خونه‌ی ننه‌ت

از اول تعطیلات که یکسره غر زده وای من نمیتونم تو این تهران خراب شده بمونم و همشم خونه‌ی فامیلای این بود هر شب خونه‌ی یکی

آخرشم مجبورم کرد که بیام اینجا

دوتا جاریام واسه خودشون میگردن یه روز میرن خونه خواهرشون یه روز میرن خونه عموشون

منم تمرگیدم خونه هیچ کسم ندارم اینجا فقط حمالی

شوهرم در حالت عادی خوبه مهربونه ولی حرف دهاتشون که میشه، ترسناک میشه یه جوری که اصلا میترسم ازش

الان بهش گفتم خسته شدم میگه از چی گفتم از اینجا. هیچی نگفت گفتم ما اونجا بودیم هی میگفتی خراب شده خراب شده خوبه منم به اینجا بگم خراب شده؟! خيلی عصبانی نگام کرد و رفت

هر بار میام اینجا میگم غلط کنم دیگه دوباره بیام ولی بازم میام یعنی مجبورم میکنه که بیام

از تعطیلات عید بیزار شدم دیگه

ای بابا چقدر ضدحالی اسی پایه ی شوهرت باش

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ببین تو خودتو یازگار کن دیگه ! اونم دلش میخواد بیاد پیش خانوادش و فامیل هاش! برید بیرون با هم بگردین بیاید ! نه خودتو اذیت کن نه اونو ! بزارید دوتاتون از عید لذت ببرید 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

باید تقسیم کنید تعطیلات رو 

هم پیش خونواده خودت هم خونواده همسرت

یا کلا برید یه شهر دیگه مسافرت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
ای بابا چقدر ضدحالی اسی پایه ی شوهرت باش

آخه من خودم مسافرت دو نفره بیشتر دوست دارم پارسال عید دو هفته شهرستان بودیم بعدم دوتا مسافرت رفتیم هر دو با خانواده‌ی شوهر

یعنی حتی نمیشد تو ماشین کنار دست شوهرم بشینم امسالم که باردار بودم گفتم حداقل بذار خونه استراحت کنم که نذاشت

باید تقسیم کنید تعطیلات رو هم پیش خونواده خودت هم خونواده همسرتیا کلا برید یه شهر دیگه مسافرت

من گفتم امسال اصلا نریم جایی چون هنوز سه ماهم نشده به خاطر همین غرهاشو تحمل کردم گفتم بمونیم خونه

میدونستم میخوام بیام اینجا همون مسافرتمو میرفتم