2777
2789
عنوان

خواهشاً خانومای متاهل بیاد

821 بازدید | 32 پست

خانوما واقعا به کمکتون نیاز دارم رومم نمیشه از خانوادم بپرسم پس لطفا گزارش نزنین چند دقیقه پیش نزدیکی داشتم و متاسفانه .....متوجه شدین که می‌خوام چی بگم حالا استرس دارم نمیخوام باردار بشم همین الان برم قرص اورژانسی بخرم 

اگه بخورم احتمال داره که باردار بشم یا نه چیکار کنم فقط راهنماییم کنین بی تکلیف موندم ازتون ممنونم استرس دارم لطفا نیابت نگین که همه چی رو ریختین اینجا میگین 

من واقعا چاره ای نداشتم تاپیک زدم شمام لطفا برام خواهری کنین منظور جای خواهرتون بزارین کمکم کنین 😓

من واقعا نمیدونم قرص رو باید چجوری خورد ! فقط فکر کنم روز بعدش باید خورد !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قرص اورژانسی منطورتونه فقط قرص اورژانسی بخرم چیز دیگه ای نخرم

اره کافیه 

تا ۷۲ ساعتذبعدم میشه خورد 

دگ تو ک الان بخوری خیلی بهتره 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک قیمت مناسب 💙

همین الان بخوری بهتره

اگه خیلی نزدیک تخمکگذاری ت باشه خیلی کار خطرناکی کردی

اگه نزدیک پریودته مثلا یکی دو روز نمیخواد حتی قرص بخوری

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
همین الان بخوری بهترهاگه خیلی نزدیک تخمکگذاری ت باشه خیلی کار خطرناکی کردیاگه نزدیک پریودته مثلا یکی ...

بیست اسفند ماه پریود شده بودم الان تخمک گذاری که اتفاق نمی افته ؟

بعد پریود تخمک گذاری اتفاق میفته،؟