2777
2789
عنوان

بچه ها پاهام سر میشه انگشت‌هام و درد باسن دارم ولی ام ار ای دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 42 پست
اخه الان خیلی وقته دارمش اگر آپاندیس بود تا حالا ترکیده بود دایم نیست ها مثلا میشینم یک چیز مثل خنجر ...

شاید نافت از داخل پاره شده 

برو سنو بده

برادرم از کمر درد نمیتونست راه بره

گفتن دیسک بعد رفت سنو داد گفتن نافت پاره عمل کرد درداش رفتن که رفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وسط باسن نیست. بالای باسن

منظورم یک طرف باسن یک نقطه ، مثل جایی که آمپول تزریق میکنن

بنظرم کوچکترین درد وقتی مداوم تکرار بشه باید دکتر رفت تا خیال خودمون راحت بشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دقیقا مثل من هستی من تازه سری انگشت پا هم دارم من ۴۳

من ۲۵ سالمه و اینجوریم😑😑 دقیقا همین علائمی که شما داریو منم دارم قسمت بالای باسن راستم درد میکنه میدونی اون مهره های انتهایی دیسکشون متورمه و دارن فشار میارن رو عصب سیاتیک اون درد شدید بیش تر مال سیاتیکه  دکتر مغز و اعصابم برو منم رفتم نوار عصب و عصله گرفت گفت سیاتیکم داری به دکتر بگین چند تا دگزا بنویسه پشت سر هم بزنین تا چند روز حداقل دردش بیفته یکم تا بعدا یه فکری بکنین

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

من ۲۵ سالمه و اینجوریم😑😑 دقیقا همین علائمی که شما داریو منم دارم قسمت بالای باسن راستم درد میکنه م ...

راهش چیه اخه منم دیسکم متورم دیسک پنج ولی به هر کس نشون میدم میگند این علایم عجیبه 

اصلا حالم بده دردهام و سری پام زیاد شده 

من نمیتونم حتی بشینم ناحیه ادراری ام سر میشه یک چیز مثل خنجر میره تو نافم بعدش پامم سر میشه

وقتی ناحیه تناسلی بی حس میشه ینی دیسک داره فشار میاره روی کانال نخاع شاید خدایی نکرده تنگی کانال نخاعی دارین عکسو نشون چند تا دکتر دیگم بدین شلید اون دکتره اشتباه میکنه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

وقتی ناحیه تناسلی بی حس میشه ینی دیسک داره فشار میاره روی کانال نخاع شاید خدایی نکرده تنگی کانال نخا ...

اره شنبه باید برم ولی دیسکم خیلی خفیف به چند نفر نشون دادم نه یک نفر 

راهش چیه اخه منم دیسکم متورم دیسک پنج ولی به هر کس نشون میدم میگند این علایم عجیبه اصلا حالم بده درد ...

دارو و مسکنم فایده نداره فقط دردو از بین میبره مشکل اصلی پابرجاست فقط ورزش و استراحت طب سوزنیم خوبه