من ۷ماهه که با استادم تو رابطه ام اوایل برای اینکه منو به دست بیاره همش پیام و زنگ میزد تا وابستم کنه ۵بار رابطه کات کردم ولی بازم منو برگردوند این اخرا رفتاراش یه جوری شده بود اخر هفته ها همیشه عادت داره بره کوه چهارشنبه بهم میگه صبحش بعد میره تا جمعه خبری ازش نمیشه ولی شنبه میاد با یه عالمه قربون صدقه و حرف قشنگ از شنبه تا چهارشنبه زود به زودم پیامامو سین میزنه همیشه ام مهربونه باهام هر وقت شده همو ببینیم بهونه نیورده این اخرا من بخاطره این رفتاراش که تو طول روزفقط ۲بار بهم پیام میده ناراحت شدم تصمیم گرفتم دوروز بهش بی محلی کنم تو این دوروز که هیجی بهش نزدم خودش میومد حالمو میپرسید میگفت کجایی عزیزم حالت چطوره بعدم تبریک عید گفت من جواب ندادم حتی زنگم زد جواب ندادم بعد ازظهرش بازم پیام داد باهاش سنگین حرف زدم خودشم فهمید گفت حدااقل یه پیام تبریک میفرستادی بعدش ۲روز دیگه بهم کاری نداشتیم من از شدت ناراحتی فوت یکی بهش پیام دادم گفتم دارم دق میکنم زود پیاممو سین زد گفت سلام عزیزم بخدا که خیلی ناراحت شدم گفت خدارحمتش کنه دردت به جونم کاش الان کنارت بودم بعدش فردا دوباره حالمو پرسید گفت نبینم غمگینیا عزیزدلم حالت خوبه از این حرفا بعدم من که پیام میدادم خدایی جوابمو خوب میداد میگفت دلم برات تنگ شده یه روز صبحش بهش صبح بخیر گفتم اونم گفت سلام عزیزم صبح بخیر نفسم حالت بهتره بعد من جواب دادم گفتم خوبم مرسی بعد دیگه تا شب اون پیام سین نزد فرداش اومد ویس داد که عزیزدلم معذرت میخوام انتن نداشتم دلم برات یه ذره شده خیلی دوست دارم بعد من ویسشو باز کردم جواب ندادم فرداش بازم پیام داد که نفسم؟بعد شبشم اسممو صدا زد بازم جواب ندادم فرداش دیدم زد اخه چرا جوابمو اصلا نمیدی بعد شبش گفت باشه عزیزم میبینی و جواب نمیدی راحت باش الان ۲روزه چیزی بهم نمیزنه شمارمم پاک نکرده هنوز
این اخه این رفتاراش برای چیه؟
وقتی منو دوست نداره دیگه چرا با وجود اینکه جوابشو نمیدم ۳بار پشت هم پیام میده؟