2777
2789

میگه خرج خورد و خوراکتو من دارم میدم ، منت میزاره بابت یه لقمه غذایی که زنش میخوره ، مثلا زنش سیب زمینی سرخ کرده میلش میره که بخوره ، شوهره میگه چرا میخوری چرا انقد سیب زمینی سرخ کرده میخوری ، در صورتیکه خانومه هیچ غذای دیگه ای میل نداره که بخوره ، طرز برخورد با این مرد چیه

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

سکوت ...

مردها درکی از بارداری و تغییرات هورمونی ندارن 

ایشون میخواد دلسوزی کنه نمیدونه چی بگه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سیب زمینی ها رو با بشقاب بزنه کف صورت مرده😑

این کاربر دارای یک عدد سیبیل قشنگ‌ می باشد همانا درخواست دوستی شما پذیرفته نمی باشد لطفا تلاش بیهوده نفرمائید 😌چرا که کاربر فوق دلش در میان پیچ تاب موهای این سیبیل قشنگ‌ گیر کرده🥺و گلب❤️کوچیکش تلپ تلپ میکوبه براش🫠لوسم خودتونید ... دوسش دارم🤪🙈💌___ همون دختره قد بلند چش درشته 👁👁سبزه بانمک مامانش🙆‍♀️که حالا داره سی ساله میشه 👻🎈🎉 سی سالگی ایز لودینگ ...🩷__هر چه خدا خداست همان میشود🌱🫰به چینش خدا اعتماد کن دختر ... خدا به وقتش برات خیلی قشنگ میچینه🥰 "این جمله خطاب به خودمه واسه ی همه روزایی که حس میکنم دنیا به آخر رسیده"_ علاقمند به📸

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیتوجهی

یه غذا هم نخوره زن بیچاره

اهمیت نده غذاتو بخور بزار از حرص پاره بشه

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بیشتر ببینید
سکوت ...مردها درکی از بارداری و تغییرات هورمونی ندارن ایشون میخواد دلسوزی کنه نمیدونه چی بگه

درک از تغییر هورمون نداره همون قدر که عقلش میکشه خانومش داره یه نفر دیگه رو تو وجودش رشد میده و مثلا بچه خودشم هست مردا اینقدرها هم بچه نیستن که نشون میدن

تهدیدش کن به سقط بچه میفهمه چه گوهی داره میخوره

تو این پنج ماه بارداری انقد منو چزونده سر دو سه بار سیب زمینی که سرخ کردم خوردم که خدا میدونه ، وقتایی که یه روز کامل هیچی نمیخورم هیچی نمیگه که چرا غذا نخوردی و فلان ، ولی کافیه میلم بره به یه غذایی همون تو چشمش میره ، پنج ماهمه ولی با یه زن غیر باردار هیچ فرقی ندارم

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈