2777
2789
عنوان

شوهرم منو هول داد با سر محکم خوردم زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بهتر شدی خیلی اعصابم بهم ریخت

عزیزم بهترشدم الحمدلله ببخش که ناراحت شدی خداروشکر الان خوبم 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بیشتر ببینید
چرا در رو قفل کرده حرف حسابش چیه

معتاده همیشه دعوا داره 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بیشتر ببینید
چرا انقدر واسه خودت مریضی میطلبییه بار میگی تومور دارمی بار میگی ضربه مغزی شدمبرو روانپزشک عزیزم حال ...

چی میگی براخودت من عکس ازمایش گذاشتم راجب تومور و اسکن دادم که فئوکروموسیتوما تشخیص دادن ازمایشم خوب نبود الانم نگفتم ضربه مغزی سدم گفتم محکم خوردم زمین اینا علائمشه

بیشتر ببینید
خدا رو هزاران بار شکرخیلی خوشحالم کردی

عزیزمی خواهر

بیشتر ببینید