2777
2789
عنوان

خواب دیدم خواهرم زنده شده 🥺

577 بازدید | 25 پست

سلام خواهر من ۲سالی هست که فوت شده(۲سالش بوده) دیشب خواب دیدم مراسمه خاکسپاریشِ همین که میخواستیم خاکش کنیم تو قبر زنده شده داشت باهام حرف میزد، دنبال مامانم میگشت 

میشه بگین تعبیرش چی میتونه باشه؟😞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زبونم لال شه برعکس من خواب دیدم پدرم فوت کرده 

شب و روزم اونجا بود چنان گریه میکردم و داد میزدم خودم وحشت میکردم ... 

خدا نکنه اون روز برسه که من دیگه زنده نیستم ...

روحشون شاد

کاش احساسم بمیره راحت شم…

خدا مورد رحمت و لطف خودش قرار بده گلم.

تعبیرش اینه که دلش نمیخواسته فعلا از دنیا بره

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) میشه‌یه‌صلوات‌برای‌سلامتی‌همیشگی‌پدر‌و‌مادرم‌بفرستیدمهربونا🥲درخواست‌دوستی‌نمیپذیرم‌فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌پذیرفته‌میشه؛

بیشتر ببینید
اتفاقا تعبیرش عمر زیاده ایشونه

واقعا؟! 

انقدر حالم بده  که نمیدونم باید چیکار کنم  بیدار شدم فورا ژنگ زدم به خودش 😂😅 با حرفاتون یکم آروم گرفتم  مرسی ازتون

کاش احساسم بمیره راحت شم…

عزیزم خواهرت نمرده.شهدا ونوزادها وادمهای پاک نمی میرند.توقران راجع به شهدا گفته شده.پدرمنم وقتی خاکش می کردندیه نفر دیده بود زنده هست ودور قبرش می گرده.الان خواهرت پیش شماست ولی شما نمی بینیدش

فکر بکر

[QUOTE=377300950]واقعا؟!  انقدر حالم بده  که نمیدونم باید چیکار کنم  بیدار شدم فورا ژنگ زدم به خودش  ...[/QUOTE

بله اون کاربر درست گفتن پدرتون عمر طولانی و با عزتی دارن خدا حفظشون کنه براتون 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (:     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید