2777
2789
عنوان

چرا یه عده همه چیز دارن زیباییی اندام پول معروفیت

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 41 پست
بیخیال بابا توم زیبایی

منم خوشگلم و به نظرم خیلی از دخترای جوان حتی اگر خوشگل باشن این روزا انقد اینا رو دیدن و مقایسه کردن اغلب شون اعتماد به نفس ندارن و رو میارن به عمل و ژل 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید

اونام سختی های خودشونو کشیدن یا دارن میکشن ولی خب نمیان که عذابهاشون رو رو کنن فقط از خوشی هاشون میگن 

سال ۹۰ من یه دوست داشتم خوشگگگگل شبیه عروسک بود اندامش فوق العاده قشنگ هرچقدر میخورد فقط باسنش بزرگ میشد این دوست من همیشه از خوشی ها و خوشگذرونی های نامزدش می‌گفت و این که نامزدش روشنفکره و اجازه میده این با همکارای شوهرش ارتباط داشته باشه یه میلیون واسه من آرزو بود ولی اون پول تو جیبیش بود 

یکسال بعد عروسی طلاق گرفتن می‌دونی چرا چون دست بزن داشت چون با زنها رابطه جنسی داشت چون دهن بین بود فحش میداد جلوی زنش به دیگران آمار میداد همه اینارو تو نامزدی هم داشتن ولی دوستم رو نمی‌کرد چون دختریشو از دست داده بود نمیخاست کسی بدونه 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من هم اطرافم در دنیای واقعی بسیار دیدم همچین مورد هایی حالا چه مرد چه زن.

به این نتیجه رسیدم علاوه بر اقبال بلند خانواده حمایتگر و متمکن هم دارند.

همون بلاگری که شما می فرمایید اگر از طرف خانواده اش آزادی و حمایت نداشت و مثل بعضی ها محدود بود هرگز اجازه به اشتراک گذاشتن زندگیش در صفحات اجتماعی رو نداشت.

اونام سختی های خودشونو کشیدن یا دارن میکشن ولی خب نمیان که عذابهاشون رو رو کنن فقط از خوشی هاشون میگ ...

چه ربطی داره اخه همین که خوشگل خوش اندام بودن یه شانس بسیار بزرگه اونم اگه شکل عروسک و در اون حد زیبا باشی چون شوهرش بده دلیل نمیشه اون آدم بدبختی باشه امثال اونا ۹۹درصد شون ازدواج خفن و خوبی میکنن یا می‌رن مدل و بازیگر یا بلاگر میشن 

اون طلاق بگیره باز پسرا براش صف میکشن خیلی از زن‌ها این مشکلات و دارن زیبا و خوش اندام هم نیستن این حرفا و قصه ها که خوشگله ولی شوهرش خیانت کرد و اینا واقعا خیلی دیگه کلیشه ای و دلداری دادن خودمونه چون شوهرش خراب از اب در اومده هیچ چیزی و از دست نداده

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
من هم اطرافم در دنیای واقعی بسیار دیدم همچین مورد هایی حالا چه مرد چه زن.به این نتیجه رسیدم علاوه بر ...

بله خب تو خارج هم هست و این محدودیت ها کمتره واقعا یه عده واقعا خوشبختن 

بیشتر ببینید
چه ربطی داره اخه همین که خوشگل خوش اندام بودن یه شانس بسیار بزرگه اونم اگه شکل عروسک و در اون حد زیب ...

آره دقیقا همینکه طلاق گرفت براش صف کشیدن اینم یه پولدارشو انتخاب کرد دیگ ندیدمش از اونموقع 

منظورم اینه که تو ۱۵ سالگی سختی های زیادی رو تحمل میکرد ولی حفظ ظاهر میکرد 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
آره دقیقا همینکه طلاق گرفت براش صف کشیدن اینم یه پولدارشو انتخاب کرد دیگ ندیدمش از اونموقع منظورم ای ...

بازم از من خوشبختر بود 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
هرکس مشکلاتی داره یکی هست کنار مشکلاتش خوشگل خوش اندام پولدار و معروفم هست یکی مشکل داره هیچ کدوم ای ...

کی تعیین میکنه کی زیباست؟ زیبایی یه چیز نسبیه. ممکنه یکی تو چشم شما زیبا باشه اما تو چشم من نباشه. ممکنه همون آدم خودشو زیبا ندونه هعی بره تزریق کنه یا عمل کنه

:)

کی تعیین میکنه کی زیباست؟ زیبایی یه چیز نسبیه. ممکنه یکی تو چشم شما زیبا باشه اما تو چشم من نباشه. م ...

زیبایی نسبی نیست اینم یه کلیشه هست 

زیبا به کسی میگن که قیافشو ۸۰ درصد مردم دوست داشته باشن از هر نژاد و قشری بگن اره خوشگله اون ۲۰درصد هم ممکنه سلیقش نباشه 

بیشتر ببینید
زیبایی نسبی نیست اینم یه کلیشه هست زیبا به کسی میگن که قیافشو ۸۰ درصد مردم دوست داشته باشن از هر نژا ...

ببین اگ اون زیبایی میگی که سیاستمدار تو مخ مردم کردن که برن هعی لوازم آرایششون بخرن و هعی عمل کن که اقتصاد این صنعت نخوابه ، من حرفی ندارم. در ضمن آنجلینا جولی بگیم خوشگل با برد پیت خوشگل ازدواج کرد تش جدا شدن. شکیرا خوشگل و معروف تش بهش خیانت شد. جنیفر انیستون چی کم داشت ک برد پیت بهش خیانت کرد. ناتالی پورتمن چش بود که خیانت شد بهش. پس زیبایی تضمین نمیده.

ببین اگ اون زیبایی میگی که سیاستمدار تو مخ مردم کردن که برن هعی لوازم آرایششون بخرن و هعی عمل کن که ...

خب چه ربطی داره اخه ای خدا مگه خوشبختی و زیبایی یعنی طلاق نگیری یا جون خیانت شده پس بدبخته ؟

همون انجلیا جولی با اون زیبایی چقدر ثروت جمع کرد چقدر کار خوب کرد و اون دنیا شو هم خرید همون شکیرا که این روزا هم کنسرت داره و تور میزاره بعد خیانت چقدر به فالوراش و طرفدار هاش اضافه و در نهایت معروف تر و پولدار تر شد همون انجلیا یا نانالی که خیانت دیدن میلیون ها مرد حاضرن باهاشون باشن این طرز فکر حقیرانه هست چون یکی از ما زیبا تره اما خیانت دیده پس بدبخته اونا بهترین سن هاشونو لقب زن‌های زیبا رو بر خودشون داشتن و توسط همونا پولدار شناخته معروف و در تاریخ ماندنی شدن

اینکه میگی از ۱۵سالگی پیچ داره زحمت کشیده نتیجه شو دیده خیر چون خیلی ها پنج ساله پیچ دارن زحمت هم میکشن هم اما نهایت یکی دو میلیون فالور داره اما اینکه انقد معروف شده تو پنچ سال دلیل اصلیش زیبایی خودش و اندامشه

بیشتر ببینید
خب چه ربطی داره اخه ای خدا مگه خوشبختی و زیبایی یعنی طلاق نگیری یا جون خیانت شده پس بدبخته ؟همون انج ...

مگ من گفتم بدبختن؟ من کی همچین حرف سطح پایینی زدم؟ من میگم تو میگی زیبایی باعث میشه تو همه عرصه ها موفق شی. خواستم بگم شکست بخشی از زندگیه. شکست تو انتخاب شریک زندگی هم توسط همه هست. شکست تو زندگی عاطفی هم تو زندگی اونایی که بهشون میگی زیبا هست. دوما این دنیا ناعادلانه ست. مثل شیرینی فروشی که دیابت داره. واقعا سخته کنار اومدن با این قضیه اما باید پذیرفت. و اینکه بهتره که آدما رو عزت نفسشون کار کنن که انقد زشت و زیبا نکنن. نهایت خیلی سر یه عضوی اذیت شدن خب عمل کنن. چ اشکالی داره از علم کمک بگیری واسه حال بهترت.  مهم اینه حالت خوب باشه. ولی کسی که همش احساس زشتی میکنه ۵۰۰ تا عملم کنه باز امکانش هست راضی نشه. بعدشم همه ما یه روز پیر میشیم. اون مدل وقتی پیر شه کنار گذاشته میشه. در حقیقت مهارت هستش که کنار نمیره. اون بازیگر مثل انجلینا جولی مهارتشه که داره میخوره..نمیگم زیباییش بی تاثیر. ولی خیلیا هستن میخوان ب قول شما زیبان مثلا بازیگر شن ولی نمیشن. حقیقت اینه نمیشن. چون مهارتشو ندارن. درسته این دنیا ناعادلانه ست ولی مستر بین الان چهره ش تو معیارهای زیبایی الان نیست اما کارش از همه بهتره. معروفم هست. پس نمیشه گفت فقط با زیبایی میشه به جایی رسید