2777
2789
عنوان

با شوهرم سر اینکه کجابریم فردا دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 28 پست
اونم بره پیش ننش؟

اره همین کارو کن..

پدر و مادرم منم هر شب و روز یه مدت بحث داشتن...

الان هر کدوم با طرف خودشون می رن راحت شدیم ب خدا

نه ناراحتی هست نه دعوا نه چیزی

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

بجای دعوا قرعه مینداختین

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا به راه نمیاد انگار حلوا خیرات میکنن پیش ننش

درواقع همونقدر ‌ه شما خانوادتون رو دوست دارید اونم دوست داره 

پیش خودش میگه چرا خانوادمو بزارم که پر از شور و هیجان و هزیزانم هستن برم خونه مادرزن 

حالا ما ۱۱م و ۱۲م رو اومدیم خارج شهر با خانواده خودم 

۱۳م رو با خانواده شوهر میریم باغ 

اینطور هردو رو تجربه کردم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

لعنت به بعضى مردا 

هر كارى كنى پرو ميشه 

چه بشينى تو خونه چه خودت برى خونه مامانت يعنى بين بد و بدتر 

به نظر من برو خونه مامانت ،خونه نشستن چيه ! خودت و پدر و مادرت رو ناراحت كنى براى كى ،برو خوش بگذرون

من باشم دفتر بر ميدارم از اول سال مينويسم ى بار خونه شما ى بار خونه ما 

همه رو يادداشت ميكنم كه سو تفاهمى چيزى پيش نياد 

به نظرم منطقی باهم حرف بزنین نصف روز با این خانوادش نصف دیگم با خانواده شما بگو منم حق دارم انتخاب کنم این جوری تعادل ایجاد کردین، اگه لج کرده بنظرم با خانواده خودتون باشین چون باهشون راحتین بهتون خوش میگذره عکساتونم بزارین پروفایل تا حسودی کنه تا اون دنبال شما باشه الویت شما باشین

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
اصلا به راه نمیاد انگار حلوا خیرات میکنن پیش ننش

من چندین ساله نمیرم خودش میره حتی شده خونه ام موندم ولی نرفتم نزدیک ۵۰ نفرن حالم از رفتاراشون بهم میخوره با بچه هات برو پیش پدر مادرت اونم بره پیش مادرش

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
لعنت به بعضى مردا هر كارى كنى پرو ميشه چه بشينى تو خونه چه خودت برى خونه مامانت يعنى بين بد و بدتر ب ...

یکبارراینکارو کردم که به شوهرم بفهمونم طرف شما بیشتر میریم 

اما از اونجایی که مردا هیچ وقت قانع نمیشن 

گفت این بچه بازیا چیه هرکدوم طرف نیاز باشه میریم دیگه 

یعنی احتمالا نیاز خودش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید