2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست
آخه من اینجوری سفره چیده بودم یه نفر بهم گفت این چه غذایی بود بجاش خورشت می‌ذاشتی

بیخود گفته

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا؟آخه یه نفر بهم گفت کاش بجاش خورشت می‌ذاشتی کوبیده چیه از بیرون بگیری من همیشه چلوگوشت میذاشتم ...

همه عاشق کوبیده هست

هر چی هم غذا باشه بازم انتخاب اول همه کوبیدست

من مرغ شکم پر خیلی خوب درست میکنم و فامیل همسرم هم بشدت عاشقشن

هفته پیش 25 نفر مهمون داشتم

کباب کوبیده و مرغ شکم پر و حلیم بادمجون بود

همه بلا استثنا اول کوبیده خوردن

همه عاشق کوبیده هستهر چی هم غذا باشه بازم انتخاب اول همه کوبیدستمن مرغ شکم پر خیلی خوب درست میکنم و ...

منم بخاطر همون گفتم کوبیده همه دوس دارن میخورن همشونم خوردن ولی آخرشم ایراد درآوردن 

منم بخاطر همون گفتم کوبیده همه دوس دارن میخورن همشونم خوردن ولی آخرشم ایراد درآوردن

آدمهای ایرادگیری هستن

آدم بیشتر لجش میگیره که ته سفره رو هم درمیارن و بازم ایراد میگیرن

اگه بده چرا دولپی میخورین؟! 

دیگه دعوت شون نکناز آدم بی چشم و رو بدم میاد

خیلی زشته اونوقت سرسفره از همسرم میپرسن کوبیده را از کجا گرفتی انقد نازکه کبابش؟بعد شوهر من رو غذا خیلی حساسه همیشه از جایی که میگیره بهترین جاست همه می‌دونن 

آدمهای ایرادگیری هستنآدم بیشتر لجش میگیره که ته سفره رو هم درمیارن و بازم ایراد میگیرناگه بده چرا دو ...

اصلا انقد امروز ناراحتم همش فک میکنم خودم یه چیزی کم گذاشتم بهترین میوه آجیل شیرینی باقلوا شکلات گز نمی‌دونم چرا اینجوری گفتن 

اصلا انقد امروز ناراحتم همش فک میکنم خودم یه چیزی کم گذاشتم بهترین میوه آجیل شیرینی باقلوا شکلات گز ...

اهمیت نده

بعضی ها دوست دارن که زحمات یک نفر رو بی منت کنن

اینجوری میگن که احساس نکنی کار خاصی کردی و در مقابلش ازشون توقع داشته باشی

بعضی ها حتی مارک نوشابه میزبان رو چک میکنن اما خودشون میزبان خوبی نیستن و فقط سرهم بندی میکنن

چه بی ادب بودن ،،میگفتی‌ شما اکه کمتونه دو‌تا بخورید جبران شه

اونوقت جای دیگه برن از بدترین غذاها هم میان تعریف میکنن ولی خونه ی من بیان همیشه از همه هم با کیفت تر میزاریم باز یه ایراد میگیرن