2777
2789
عنوان

بخدا خوشگلی خیلی باارزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 41 پست

اولاً بخت نباید بسته باشه ( مادرزادی از طریق جن عاشق ) یا اینکه دشمنی بره پیش جادوگر بگه بخت فلانی را ببند 

دوماً اسم شخص بهتره که در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " نباشه : حادثه ساز عالی ؛ حادثه ساز معمولی ؛ حادثه ساز متضرر ==== اینا یا در ازدواج شکست میخورن یا سلامتی یا اشتغال ( یا هر دو با هر سه ) و غیر ممکنه در یکی از اینها شکست نخوره ( یا هر دو یا هر سه ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاً بخت نباید بسته باشه ( مادرزادی از طریق جن عاشق ) یا اینکه دشمنی بره پیش جادوگر بگه بخت فلانی ر ...

چه جوری اینارو باید بفهمیم؟ 

منم همش احساس ناخوشی و کسالت دارم😔

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
دیگه طفلک سهمش از زندگی یه زندگی خوب و دوتا بچه نبود یعنی ؟

به نظرم این کاربر با  وجدان و شعور بیگانه هست 

من که براشون خوشحالم تاپیک که زدم خواستم بگم زیبایی هم مهمه 

نه اینکه معترض باشم چرا خوشبختن

اب طالع و شانسش ن این بوده خوشگل باشن کت علیرغم این مشکل بتونند یا زندگی نرمالی داشته باشند دیگه زیب ...

خیر اینطور نیست 

البته خوشگلی باعث تحرک داماد شده برای حرکت به سمتش اما دوام ازدواج و قسمت شدنش به اسم طرفین ربط داره 

در گوگل بنویسی : اهورا مشکان ازدواج 

مباد

اصلا ربطی نداره اینا در طالع و قسمت هم بودن ازدواج تماماً قسمته و ربطی به ظواهر نداره ( اتفاقاً به ب ...

یاللعجب😳😳😳

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

هرکس اب قلبش رو میخوره بخت به شانس نیست به ذات ادماس. زیبایی هم به حس درونه اونی که بخودش حس خوب نداره زیبا دیده نمیشه و حس خوب هم منتقل نمیکنه. ارایش و عمل همه وسیلن برای ایجاد حس خوب درونی که خیلیا هم بدون اون دوتا حس و حالشونو بلدن و میتونن عوض کنن. 

به کار هم کار نداشته باشیم خدا پیشونی نوشت رو نوشته برای هر ذاتی چیزی رو صلاح دونسته حسد و کنکاش کار شیطانه

به نظرم این کاربر با وجدان و شعور بیگانه هست من که براشون خوشحالم تاپیک که زدم خواستم بگم زیبایی هم ...

ان شا الله همه خوشبخت باشن 

یسری چیزا رزقه .. گاهی خدا ادمو از یه چیزایی محروم میکنه بجاش خیلی چیزای قشنگی میده 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
الان اونا ۶۰ ۷۰ درصد بهبود پیدا کردن من دوست داشتم خوشگل باشم همین

آخرش سالم سالم نیستن 

همین عمل کاشت حلزون میدونی چقدر سخته و چقدر هزینه داره ممکنه جواب نده اصلا؟؟

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
هرکس اب قلبش رو میخوره بخت به شانس نیست به ذات ادماس. زیبایی هم به حس درونه اونی که بخودش حس خوب ندا ...

آدم خوشگل خوشگله زشت هم زشت دیگه ربطی به درون و بیرون نداره مگه اینکه درون خیلی متفاوت باشه

منم این تامیکو زدم که لگم زیبایی یه شانسه نه اینکه معترض باشم چرا اون خوشبخته 

اتفاقا دوسش دارم چون خیلی مهربونه

آخرش سالم سالم نیستن همین عمل کاشت حلزون میدونی چقدر سخته و چقدر هزینه داره ممکنه جواب نده اصلا؟؟

عزیزم برا اینا جواب داده و نتیجه مهمه 

آره ممکنه بعضیا وضعیتشون ممکنه بهتر نشه 

کر و لالایی هستن که ممکنه سرنوشت خوبی نداشته باشن یا قشنگ نباشن 

همه چی امکان پذیره 

مهم اینه این دختره و داداشش چون خوشگل بودن الان یه زندگی نرمال دارن خدا رو شکر