2777
2789

بچه ها من یه اتفاقی افتاد وقتی رفتج خونه مادرشوهرم . بعد ناراحت شدم . ب شوهرم گفتم دیگه خونه مادرت اینا نمیرم .چون مامانت همچین کاری کرد. گفتم ک بعدا نگه بیا بریم بدونه چرا دیگه نمیام . اونم گفت حق داری باشه . بعد شوهرم وقتی من خونه نبودم زنگ زده ب مامانش حرف منو گفته. اونم پشت تلفن گریه کرده. البته مامانش اینجوریه ک هر چی بشه ب جای اینکه جوابی بده میزنه زیر گریه. شوهرمم خیلی ناراحت شد اومد بهم گفت ک مامانم گریه کرد کاش بهش نمیگفتم . الان منم استرس دارم . ماه دیگه عروسی خواهرشوهرمه. اگه برم عروسی  خواهراش منو ببینن چیزی بهم بگن . چون میدونم مامانش برای اونام گریه کرده و منو مقصر میدونن . ممکنه بهم چیزی بگن ؟ ترسی ندارما فقط حوصله این چیزارو ندارم . از حرف شنیدن و قیافه گرفتن بدم میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی از حرف شنیدن و قیافه گرفتم بدت میاد باید منعطف باشی . سعی کنی صلح رو تو برقرار کنی نه اینکه به ...

اگه عروسی نداشتن نمیرفتم . کلا تصمیم ب کات گرفتم . اگه بدونم قراره چیزی بگن عروسی رو هم نمیرم 

اگه عروسی نداشتن نمیرفتم . کلا تصمیم ب کات گرفتم . اگه بدونم قراره چیزی بگن عروسی رو هم نمیرم

مطمعن باش حرف میزنن 

نرو سنگین تری 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

میگم واقعا برام سواله که چرا اینقدر که بین مادرشوهرها و عروس ها اختلاف هست، چرا بین دامادها و پدرزن ...

پدرزن ها اهل متلک پروندن نیستن ولی بعضی مادرشوهرا متاسفانه بخاطر وابستگی به پسرشون حس حسادت دارن به عروس و یه جور این حس رو روی عروس خالی میکنن

با افتخار دختر ایرانم...💚
میگم واقعا برام سواله که چرا اینقدر که بین مادرشوهرها و عروس ها اختلاف هست، چرا بین دامادها و پدرزن ...

چون داماد تو حلق پدر زن نیست چون از اول انتظاری از داماد ندارن ولی عروس باسد کلفت و حرف خور باشه

این کاربری از ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ غیر فعال شده است چون تعلیقی خودخواسته نداریم متاسفانه 

خب من اصلا با برداراش یا پدرش هیچ وقت هیچ مشکلی نداشتم فقط با مامانش . با خواهراشم اگه مشکلی پیش اومد دلیلش مامانش بود یعنی اومدن طرف مامان رو بگیرن با من بحثشون شده