2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم چند روز 😐🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 28 پست

اینا همه میگذره، بعدها یادت میاد چه الکی استرس داشتی و سلامتیت مهمتر بوده، چیزی نشده، ضرر از هرجا بگیری منفعت، از الان یه برنامه نرمال بریز و بسم الله بگو شروع کن و طبق اون پیش برو و اولویت ها رو بخون نه لزوما همه چیز رو، وقت خوب هم برای استراحت و خواب بذار 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا همه میگذره، بعدها یادت میاد چه الکی استرس داشتی و سلامتیت مهمتر بوده، چیزی نشده، ضرر از هرجا بگ ...

رشتم داروعه عزیزم انقدر سخته که دارم میمیرم خداروشکر دیگه اخراشه من موندم و یسری آزمون سخت که اگر مردود بشم ....

و کارای پایان نامم 

ممنون از لطفت❤️

حانا درسته 🙏🦋درخواست دوستی ممنوع 

بپرس عزیزم

شما روزى چند ساعت درس ميخوندين؟روشتون براى هر درس چجورى بود؟فيلم هم ميديدين؟كلا چه كارهايى كردين كه موفق شدين توى كنكور؟سال كنكور تفريح و گوشى هم داشتيد؟مدرسه چى ميرفتيد؟مشاور داشتيد؟

ببخشيد خيلى سوال پرسيدم😅💗

رشتم داروعه عزیزم انقدر سخته که دارم میمیرم خداروشکر دیگه اخراشه من موندم و یسری آزمون سخت که اگر مر ...

مسلمه سخته، معلوم شد چرا اینهمه سردرد داری ولی آن شاالله میارزه به سختیش و موفق میشی، سر امتحان خدای نکرده چیزی یادت رفت صلوات بفرست ان شاالله یادت بیاد، بعد نماز هم تسبیحات حضرت زهرا بگو، بهت توان و قوت میده

شما روزى چند ساعت درس ميخوندين؟روشتون براى هر درس چجورى بود؟فيلم هم ميديدين؟كلا چه كارهايى كردين كه ...

ببین هیچوقت تایم نگرفتم برای درس خوندنم تعیین میکردم امروز اینجا رو بخونم و فلان صفحه رو مرور کنم دیگه هرچقدر طول می‌کشید یه روزایی خیلی زیاد میشد این ساعته یه روزایی متوسط

بله مدرسه میرفتم دو سال اول تیزهوشان که بعد بخاطر بیماری‌هایی که از استرس گرفته بودم ترجیح دادم برم مدرسه عادی و سال آخری مدرسه عادی خوندم خیلی مدرسه نمی‌رفتم 

فیلم به هیچ وجه فقط تست بزن

مثل کسی که میخواد راننده بشه با نگاه کردن فیلم نمیتونه رانندگی کنه و حتما به تمرین و تجربه نیاز داره پس فیلم دیدن خیلی محدود باشه

هم گوشی داشتم هم تفریح

ایشالله موفق باشی🩷

مسلمه سخته، معلوم شد چرا اینهمه سردرد داری ولی آن شاالله میارزه به سختیش و موفق میشی، سر امتحان خدای ...

حتما عزیزدلم مچکر❤️