2777
2789
عنوان

‌با شوهری که با اینکه داره ولی همیشه میره

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست
چیکار کنم فقط چند هفته ی بار با ماشین میره دم‌ مغازه فک و فامیل

بگو اسنپ ثبتنام کنه 

یا مغازه اجاره کنه

مرد که خونه بمونه جنگ میشه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسنپ رفت دو سه روز کار کرد گفت بدرد نمیخوره نمیره دیگه

پیشنهاد اجاره مغازه بده بهش

جوری کن روزی چند ساعت لااقل خونه نباشه و تو کاراتو راحت بکنی

میگه گرونه فلان بهمانه شما زود پیشنهاد شغل بده بهش

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

شکر چی کنم ؟ پول داره ولی برای باز کردن آب هم میاد بالا سر آدم‌که کم باز کن آشپز خونه مو کثیف کرد هم ...

تو‌چی کار به ابجیش داری .چون خسیسند کارت شوهر دستشه دیگه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

میگم یعنی آبجی شانس داشته برادر عتیقه اش اونوقت قسمت ما شده کاش یکم از اون شوهر خواهرش یاد بگیره 

حالا نمیخواد نگران خواهرش باشی 

شوهر آبجی اش خسیس نیست اگر خسیس بود کارتش دست خانمش نبود مثل این بود که من از پولاش خبر ندارم چ برسه کل پولاش بده من 

.‌ یه تومن میزنه حسابم خرج شه حساب پس میگیره چی شد انگار یه تومن پول تو این زمونه

میگم یعنی آبجی شانس داشته برادر عتیقه اش اونوقت قسمت ما شده کاش یکم از اون شوهر خواهرش یاد بگیره حال ...

نگران خواهرش نیستم .میگم ابجیش هم عین داداششه .خسیسند که مراقب کارت خودشونند .اگر تو هم خسیس بودی کارت الان دست تو بود.

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

نگران خواهرش نیستم .میگم ابجیش هم عین داداششه .خسیسند که مراقب کارت خودشونند .اگر تو هم خسیس بودی کا ...

نمیده که چجور بگیرم ؟ 

نه بابا خواهر خوب به خوراک و پوشاک خودش و بچه هاش میرسه

حاضرم قیامت به پا شه ولی مثل خواهرش کارت ها دست من باشه خسته شدم از دست خسیس بازی های این 

شوهر آبجی اش خسیس نیست اگر خسیس بود کارتش دست خانمش نبود مثل این بود که من از پولاش خبر ندارم چ برسه ...

شانسه .کارت مردای ماهم یکیش دست خانمشه یکیش دست شوهر.پولدارا دست خود مردس .فقیراش دست زنه .انگاری خواهرشوهرت پولدار نیست .ولی کمی شوهرت پولداره...ولی قصد داره چیزی بخره .واسه همین اون کار میکنه .از روش تدریجی شروع کن .اول اصلا فروشگاه دنبال اون نرو .دوم این ماه چهارصد تومان بگیر .ولی خرجش مکن .ماه بعد پانصد تومان ..کم کم به تدریج عادتش بده به خرجی دادن .

شانسه .کارت مردای ماهم یکیش دست خانمشه یکیش دست شوهر.پولدارا دست خود مردس .فقیراش دست زنه .انگاری خو ...

نه بابا دلت خوشه مثل همه وضعشون ولی خب خواهرشوهرم آدم آرومی مثل من نیست از ایناست که شوهرش ازش می‌ترسه من ساکت مظلوم بودم طوری که الان بچه ها میگن مثل عمه بودی وضع این نبود 

نه بابا دلت خوشه مثل همه وضعشون ولی خب خواهرشوهرم آدم آرومی مثل من نیست از ایناست که شوهرش ازش می‌تر ...

هرکی شانسی داره .ولی میتونی ازش بخواهی دخل و خرج حساب کتابا را بهت بگه .مثل من .میدونم حقوق چقدره .واسه بازنشسته ها اینقدر کمه نمیشه برنج زیاد خورد .یا تفریح بری باید پس اندازت را خرج کنی.

از جای دیگه هم درآمد داره پول داشتنش رو مطمئنم

نه دقیق حساب دخل و خرجش را داشته باش..اگر داشته باشی متوجه کم و کاست میشی