2777
2789
عنوان

اونایی که حستون قویه بیاین ی تست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 111 پست
به ادم های شوخ علاقه داری خودت تو جمع دوستات زیاد شوخی میکنیولی ادم مهربون دل رحمی هستی

عزیزم منم بگو لطفا رنگ لباس یا فصل تولد

برگشت داره یانه؟ 

خدایا مرایک لحظه به حال خودوامگذار🤲 خیلی دنبالت گشتم ،نه توکوچه و خیابون ،بلکه تو آدما ،ازتوفقط یدونه تودنیابود،منتظرتم  کاش صداتو دوباره بشنوم                  👑A👑چشم خوشگلم...💔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم بگو لطفا رنگ لباس یا فصل تولدبرگشت داره یانه؟

رنگ لباست زرد؟

فصل تابستون؟

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
من جادوگرم بطل سحر دعا محبت زن و شوهر جادو سیاه سفید هر چی خواستی در خدمتمشوخی حدس زدم

وای خدا ی لحظه دچار شوک قلبی شدم . 😂😂😂😂

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
رنگ لباست زرد؟فصل تابستون؟

لباسم درست گفتی ،حست چی میگه قطع ارتباطش دائمیه یا نه؟ دیدار حضوری چی داریم؟؟

خدایا مرایک لحظه به حال خودوامگذار🤲 خیلی دنبالت گشتم ،نه توکوچه و خیابون ،بلکه تو آدما ،ازتوفقط یدونه تودنیابود،منتظرتم  کاش صداتو دوباره بشنوم                  👑A👑چشم خوشگلم...💔

من‌چی

انرژی مثبت ،گاهی اوقات بی حوصله میشی ولی زود سر حال میای ،ناراحت باشی نمیتونی پنهان کنی همه میفهمن ،

زمان میبره تا با کسی صمیمی بشی ولی وقتی صمیمی بشی هم از مرام و معرفت و رفاقت کم نمیزاری ،گاهی اوقات به بعضی افراد زود اعتماد میکنی 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

عزیزم منم بگو لطفا رنگ لباس یا فصل تولدبرگشت داره یانه؟

عزیزم من حدسی یه چیزی گفتم این چیزا واقعیت نداره فقط خدا میدونه 

هر چیزی دوست داری اتفاق بیافته بگو خدا توکل به خودت انجام بشه