2777
2789
عنوان

اونایی که حستون قویه بیاین ی تست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 111 پست
.مرداد یا اردیبهشتی حتماشخصیتت هم فان هستی ولی انگار با خودت صادق نیستی زیادی برونگرایی

نه نه نیستم😁

آره 

ینی چی با خودم صادق نیستم ؟

🥲🥲

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اردیبهشت و عاشق غذا

آخ آخ آره عاشق غذا افرین این رو خوب اومدی🤣🤣

ولی نه اردیبهشتی نیستم چرا میگین اردیبهشت؟

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
افرین 😂😍ولی برون گرا نیستم ی جاها برون گرام ی جاها درون گرا

تو مث منی 🙂

علاوه بر این که یک جایی درونگرام یک جایی برونگرام حسمم همینه لامصب بعضی وقتا جواب میده بعضی وقتا نه 🤣

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

نه نه نیستم😁آره ینی چی با خودم صادق نیستم ؟🥲🥲

.آخرین حدسم اذر هست 🌝🤲🏻

انگار ناراحتی ولی برعکسشو نشون میدی 

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ

تو مث منی 🙂علاوه بر این که یک جایی درونگرام یک جایی برونگرام حسمم همینه لامصب بعضی وقتا جواب میده ب ...

وااای دقیقاااااا نمیدونم اسمش رو چی بزاریم من ک  بهش میگم میانگرا😂😂😂ی چیزی ما بین و حد وسط😂

وااای دقیقاااااا نمیدونم اسمش رو چی بزاریم من ک بهش میگم میانگرا😂😂😂ی چیزی ما بین و حد وسط😂

قطعا بهترین اسمه😂🤣

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

.آخرین حدسم اذر هست 🌝🤲🏻انگار ناراحتی ولی برعکسشو نشون میدی

عزیزم کاش آذر بودم ولی نهههه نشدددد😂😂

آره دقیقا دیوانه ام بخدا  🤣🤣🤣🤣

دیگ ما اینیم (خنده)

افرین بابا دس خوش(خنده ی ریز)

اتفاقا اول حدس زدم پاییز باشی ولی معمولا ادمای خونگرم ت بهار و اینان

اخه مهر ماهی ب این خوبی؟؟؟؟؟😂😂

عزیزم کاش آذر بودم ولی نهههه نشدددد😂😂آره دقیقا دیوانه ام بخدا 🤣🤣🤣🤣

🗿🗿🗿🗿🗿🗿. متولد ماه ۱۳امی?

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ