2777
2789

بچه هم فلج مغزیه هم دیالیز میشه هم به معدش لوله وصله بچه دو سه سالش بیشتر نیست یعنی فیلم هاش رو نمیتوتم درست و کامل ببینم دلم هلاک میشه

ب نظرتون کار درستی میکنم؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من درسته کارت

ولی از مرجع تقلیدت بپرس.

چطور دل دارید این پیج ها رو فالو میکنید من های های باهاشون گریه میکنم 

خدا شفاشون بده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مطمئنی خرج بچه میشه؟؟

نمی دانم قبلا هم‌دو سه بار ی مقداری پول واریز شده انگار حساب به اسم خود بچس دارن پول جمع میکنن ک بچه رو معالجه کنن

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

اگه دروغ باشه و پولتو بره مواد بکشه هم فطریه تو بدهکاری هم گناه کبیره کردی

اگه میخوای یادت بدم مثل من بکنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید