یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اسکینی به شرطی خوبه که ی برجستگی داشته باشی من همونم ندارم
ببین این چیزا سلیقهایه
تو مجازی دیرم اتفاقا همچین اسکینیای هم برای بعضیا مورد پسند بوده
ولی از همه کس مهمتر خودتی خودت باید حس خوبی به خودت داشته باشی
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حتما باشگاه رو امتحان کن یکی از دوستام مربی بدنسازی حرفه ایه خودش هیکلش مث هادی چوپان درشته😂😂 یه شاگرد اسکینی داشت اونم هیچ باسن نداشت استوری میکنه میبینم از اون نمیدونی چی ساخت! سیکس پک در آورد یه باسن مث هلو پیدا کرد🍑😅 اصن عکس قبل و بعدشو دیدم خودم موندم یه مربی خوب بگیر من یه کسایی و دیدم با ژنتیک لاغریشون مبارزه کردن به اون چیزی که خواستن رسیدن منتها ادامه دادنا شاید طرف بالای ۱۰ساله ورزش میکنه اون دیگه به هیکل مورد علاقش رسیده