2777
2789
عنوان

آغا یه چیز خیلی خیلی چرت میگم راهنماییم کنین ولی😥

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 51 پست
واقعا نمیدونم این چه بند و بساطیهاز شب و روز گریه کردن شدم این

تو گریه  کتی خودتو پیر کنی یکی دیگه رفته خوش گذرانی.  منطقی فکر کن. چرا باید خودتو پیر کنی تو شاداب زندگی کن فقط محل شوهرت نزار اما خودتو از شادی محروم کنی ب خودم ظلم کردی

بنظرم جلوی خنده تو نگیر. بخند ولی بعدش باز جدی شو برو تو قیافه. مثل خنده عصبی

خیلی پررو شده

جدیم، قهرم ولی انگار براش غیر مهم شده

شب اومدیم خونه یه جوری حرف میزنه انگار همه چی عادیه، و همچنان نمک میریزه😑🤮

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونمخیلی عجیبه، نمیدونم چی شد اینطوری شدم، از اوج گریه زاری رسیدم اینجا😑😑

من متاهل نیستم ولی تجربه مشابه شما رو داشتم و برای خودمم خیلی پیش اومده در یک سری مواقعی که نباید خنده ام گرفته .

چالش بد و بزرگی نیست ولی خب یکم مدیریت از طرف خودت میخواد به مرور درست میشه قدم اول باید نوع خنده ات رو متوجه بشی که خنده ات عصبیه یا از سر هیجان و ذوقه ... 

منم اینجوریم بهش خنده هیستریک میگن دلت میخواد طرفو بزنی نصف کنی ولی خنده ات میگیره کاملا غیر ارادیه

ای بابا

چیکار میکنی پس

الان اینو برم به دکتر بگم پرتم میکنه بیرون از مطب فک کنم

من متاهل نیستم ولی تجربه مشابه شما رو داشتم و برای خودمم خیلی پیش اومده در یک سری مواقعی که نباید خن ...

الان مشکلم اینه، این آقا خیلی پررو شده، و دیگه عصبانیتم براش مهم نیس و عادی رفتار میکنع 

ینی من اینو برم هر جا بگم شوتم میکنن بیرون🤦🏼‍♀️

واقعا نمیدونم این چه بند و بساطیهاز شب و روز گریه کردن شدم این

کاری به خندتون ندارم ولی اون کاری که کرده شما گریه و زاری کنی چیزی عوض نمیشه 

بنظرم با گریه و زاری فقط خودتون اذیت میشید

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
خیلی پررو شدهجدیم، قهرم ولی انگار براش غیر مهم شدهشب اومدیم خونه یه جوری حرف میزنه انگار همه چی عادی ...

اره میدونم چی میگی من خودمم به ترک دیوار میخندم سعی کن یادت بیاد باهات چکار کرده و به اون فکر کنی وقتی خنده ت میاد

مهم این هست بعدش اخلاقت نرم نشه.... محکم و قوی باش

از شب که اومدیم که دیگه عصبانیتمو جدی نمیگیره

چیکار کنم؟ دعوا راه بندازم؟ 

والا نمیدونم این چیزای ماورایی چطور سر من میاد، هیشکی تو دنیا اندازه من عجاز نیس

الان مشکلم اینه، این آقا خیلی پررو شده، و دیگه عصبانیتم براش مهم نیس و عادی رفتار میکنع ینی من اینو ...

خنده بحثش جداست 

این مشکلی هم که میگید جداست باید برید مشاوره راجع به نکته های مثبت و منفی اخلاقی و شخصیتی هم و چالش هایی که دارید صحبت کنید و در نهایت به یه نتیجه برسید و حلش کنید