2777
2789
عنوان

خالم جلو شوهرم فحش بد بهم میگه یهو🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 56 پست
نمیفهمه اصن براش مهم نیس

خب اگه با صحبتو، دعوا و دلخوری هم نمی‌فهمه. همسرت که می‌فهمه، شرایط خاله‌ت رو براش توضیح بده. یا این‌که ارتباطت با خاله‌ت رو خیلی محدود یا قطع کنید. باهاش گرم نگیر جوری که به خودش اجازه نده اینجوری شوخی کنه 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
این خالمه بهم اینجوری میگه چ برسه دوست داشته باشم.نمیخام دوست واسه چیمه فعلا اطرافیانم شدن مرد هزار ...

خاله های من خیلی با من تفاوت سنی دارن ولی کلا هر کی بهم بی احترامی کنه به شدت قیافه میگیرم براش جرئت ندارن باهام شوخی لفظی کنن

دوست پیدا کن که انقد وابسته به فامیل نباشی و هی بگی هیشکیو ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه با صحبتو، دعوا و دلخوری هم نمی‌فهمه. همسرت که می‌فهمه، شرایط خاله‌ت رو براش توضیح بده. یا این ...

همسرم خب بنظر خودش کل آدما خوبن تنها کسی ک بده منم.

کل دور بریام هیچکدومشون خوب نیستن هیچ کدوم

خاله های من خیلی با من تفاوت سنی دارن ولی کلا هر کی بهم بی احترامی کنه به شدت قیافه میگیرم براش جرئت ...

از اونجایی ک شوهرم از تمام زنایه دنیا خوشش میاد دلم نمیخاد رفیق داشته باشم جون مطمئنم چش شوهرم میره دنبالش.

هروقت چشاشو دیدم داشته یکیو دید میزده 

بهش بگو شوهرم شنیده عصبانی شده می‌خواسته بیاد باهات دعوا کنه من جلوشو گرفتم گفتم شوخی کرده ببخشید ول ...

حالا بنظرت اون چن بار ک بهم گفت مگه از توی ذهن شوهرم پاک میشن حرفاش؟

هیچوقت پاک نمیشن 🫠🥲😩

شما خالتون اینجوری صحبت میکنن؟

اصلا. کی این مدلی حرف میزنه؟؟

اون سری هم بهم تلفنی زنگ‌زد صدا گوشیم زیاد بود فک نمیکردم میخاد فحش بده خودشم میدونه شوهرم میشنوه میدونه شوهرمم پیشم بود.

بم گف‌ ج...ن...ده باز شوهرم شنید چطور نگام کرد.

مردم از خجالتی بقران😫😪