2777
2789
عنوان

خانه یا طلا کدوم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 74 پست
سقف بالا سرت داری راحتی آرامش داری میارزه به کل طلاهای دنیامن ۳۸۶ گرم طلا فروختم سال ۹۴سال ۴۰۳ ، ۵۳ ...

سال۹۶ 

۱۵۰گرم طلا فروختم این خونه ک بالای خونه پدرشوهرم ساختیم  بااینکه می‌تونستیم خونه بخریم ولی حیف همسرم ب حرفام اهمیت نداد اینجا ساخت الان بهش نمیدن 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دیگ اینجوری ورداشتن . چندجا بردم اونکه قیمت بالا گف فروختم ب اون

آها برای فروش طلا باید اینجوری محاسبه کنی که کلاه سرت نره 

740÷۷۵۰×قیمت روز طلا×وزن طلا 

از راست ب چپ 

سال۹۶ ۱۵۰گرم طلا فروختم این خونه ک بالای خونه پدرشوهرم ساختیم بااینکه می‌تونستیم خونه بخریم ولی حیف ...

گذشته اشکال نداره 

مهم خونه خریدنه که خریدی

الحمدلله رب العالمین ...
استرست طبیعی هست ولی ماشین رو میشه با مبلغ خیلی پایین خریدخونه هم سرپناهه و هم اگه برای سرمایه گذاری ...

ارع ب همسرمم میگم ۱۵۰ ملیون میتونی ی پراید بخری ولی خونه نمیشه بااین مبلغ خرید 

کل دارو ندار دادم رفت ب خونه باز ۲۰۰ ملیون بدهکارم ۴۵روز مهلت گرفتم خونه رهن بدم پولشون بدم

اره انشالله خیره الان مستاجر یعنی هست؟ ۲۰۰ تومن خونه هنوز بدهکارم ۴۵ روز گفته رهن بده پولمو بده

چرا نباشه 

توکلت به خدا باشه ان شالله بازن میخری

الحمدلله رب العالمین ...
آها برای فروش طلا باید اینجوری محاسبه کنی که کلاه سرت نره 740÷۷۵۰×قیمت روز طلا×وزن طلا از راست ب چپ

وقتی ورنمیدارن این قیمت مجبوریم بفروشیم 

حالا چندجا ۱۱۰میخواستن . هرکس هرکیه