2777
2789
پس چرا تو کل خاندان ما یکی اینطوری نشده

فامیل خیلی دوره نمیتونم نسبتش بگم ماهم نمیدونستیم بعد از برنامه فهمیدیم

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
پس چرا تو کل خاندان ما یکی اینطوری نشده

بلاخره تو ۸۰ ملیون نفر  چند نفر پیش میاد. فامیل ما تو کما بود بعد که حالش بهتر شده گفته من میخاستم برم ولی دعاهای بابام نمیزاشت من بمیرم .که بعد مدتی فوت کرد  اون شخص هم جوان بود و اهل نماز و دین هم نبود 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من ساداتم ب اخرتم اعتقادات دارم فکرنکن فقط شمایید ک معتقدید من حتی میخوام غسال بشم ولی میگم ...

خیلیا هستن سالهای خیلی قبل این اتفاق براشون افتاده و الان موقعیت پیش اومده بیان و تعریف کنن

قبول دارید تعرض به کودکان کم نیست

ولی کسی حرفی زیاد درموردش نمیزنه؟

مگه هرچی که زیاد دربارش حرف زده نشده

یا خودشون نخواستن از تجربه مرگشون بگن

تا یهو مسخره نشن و کسی حرفشونو باور نکنه!

یعنی وجود خارجی نداره؟

سی تا اتفاقا کم هم هست

ایرانی‌ها به خاطر ارادت چند هزار سالشون

به پیامبران و امامان، درجه زیادی پیششون

پیدا کردن.

ائمه در هر دو دنیا دستشون بازه

اینجا با دعا و بارگاهی که دارن،

و اون دنیا با حضور جسمانیشون

بعضی وقتاهم به خاطر دعای مادرِ تجربه‌گر

دچار مرگ حتمی نمیشن و برمیگردن.

اوکیه اما مگ میشه اونور همرو ایمه شفا بدن

من ندیدم همچین چیزی یه آقایی بود که روز قیامت رو بهش نشون دادن  بعد یه نوزاد چون براش دعا کرده بود  بهش گفتن ما تورو به فلان بچه بخشیدیم  بعد برگشت به زندگی جریانش مفصل بود 

خب تعریف کن برامون

من سر زایمان خطای پزشکی برام پیش اومد سزارین بودم فقط دقیق نمیدونم فقط دست دکتر پرخون بود تو شکمم دیدم مثل اینکه بعد از بیهوش اومدن فکر میکردم سقف آیینه داره همه رو میبینم بچه ام البته من حالم بد شد گفتم نفسم دیگه بالا نمیاد که حتی اشهد خودمو خوندم نورهای زیبا میدیدم و نسیم خنک که تو این دنیا اصلا ندیدم دکترها گفتن بچه شو بزارید پیشش بخوابه همه دیدم با این برنامه فهمیدم آیینه نبوده روح من اون بالا بوده

تجربه گر رفت بخش عفونی ( طبقه۶) و کل ادرس بخش رو با چشم بسته گفت یکی از پرستار های،بخش هم شناخت

این آقا چطور فوت کرده بودن من که باور کردم دنبال اثبات نبستم چه اتفاقی براشون پیش اومده بوده