2777
2789
عنوان

با عکس گرفتن از سر مشخص میکنه سر بچه ضربه خورده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست
اتفاقا امشبم سر بچم خورد زمین البته روی فرش زیرش سرامیکه نگران شدم منم اولش گریه کرد بعدش سرگرم بازی ...

خداروشکر برای شما روی فرش بود بچه من یهو چپه شد رو سرامیک انقد ترسیدم بچه از جیع من بیشتر ترسید 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای بدتر استرس گرفتم که یعنی هیچیو نشون نمیده؟؟؟ مطمئنی؟؟؟ چون یه بنده خدا از سرش عکس گرفتنا بالا ا ...

وقتی شکر خدا علائمی نداره . هوشیاره. راحت غذا خورده. بی قرار نیست .... خب دیگه چرا الکی به خودت استرس می دی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
وقتی شکر خدا علائمی نداره . هوشیاره. راحت غذا خورده. بی قرار نیست .... خب دیگه چرا الکی به خودت استر ...

اینا مهمه؟؟؟  اولش گریه کرد اروم شد بعدم اصلا خوابش نمیومد کلی شیطنت کرد خندید بعدم شیر خورد بالا هم نیاورد نمیدونم مینرسم از همچی خدایا

ساعت 12نصف شب اینجوری شد تا 2:30 نگهش داشتم بهش شیر دادم بعد نیم ساعت الحمدالله بالا نیاورددارم میمی ...

نگران نباش منم حال تو رو کشیدم تا بیست و چهار ساعت تحت نظر داشته باش اگه حالش بد نشه دیگه رد شده  اما اگه بخواد بالا بیاره معمولا همون بعد ضربه شیرش بدی بالا میاره اما بازم حواست بهش باشه دکتر بهم گفت حواست باشه بالا آورد چشاش دودو زد یا بازیگوشیش کم و آروم شد مشکلی شاید باشه من بعد بیست و چهارساعت بچم بالا آورد بردمش دکتر داشتم سکته میکردم دکتر گفت ربطی نداره بچت ویروس گرفته از اونه .آروم باش عزیزم بچه ها خیلی از این ضربه ها میخوردن خدا خودش مواظبشونه

نگران نباش منم حال تو رو کشیدم تا بیست و چهار ساعت تحت نظر داشته باش اگه حالش بد نشه دیگه رد شده ام ...

بعد نیم ساعت اینا بود شیرش دادم حداقل یک ساعت بعدش بیدار بود ن میدوییدو بازی میکرد بازیگوشیش کم نبود خدا کنه چیزیش نشده باشه دارم دیوونه میشم همش خودمو لعتت میکنم مبل چیه اخه

بی قراری و تهوع خیلیییی مهمه

همون اول گریه کرد انگار کبود شد ولی یکم بعد اروم شد 

نیم ساعت بعدم بهش شیر دادم الحمدالله بالا نیاورد

اینا خوبه؟ 

همون اول گریه کرد انگار کبود شد ولی یکم بعد اروم شد نیم ساعت بعدم بهش شیر دادم الحمدالله بالا نیاورد ...

خب طبیعی هست شرایطش  همن اول گریه کرده که خب کاملا عادیه بعدش هم بچه مشکلی نداشته . نگران نباش

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.