2777
2789
عنوان

درمان گریه به کمک نیاز دارم بیاین

53 بازدید | 8 پست

بچه ها یه مشکل بزرگه واقعا هرچی میشه گریم میگیره هرکی بهم هرچی بگه گریم میمیده(اگر باب دلم نباشه)خیلی تمرکز میکنم نمیتونم گریه نکنم

گاهی اوقات نمیتونم از خودم دفاع کنم

تراپی رفتم جواب نداد اونم چن جا پیش بهترینا

مشکلی هم نداشتم از بچه گی واقعا کلافه ام

-حال خوب را باید خودت بنوازیبا تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

منم همینم ولی صرفا در برابر آدمای مهم زندگیم ، هیچی دیگه چیکار میتونم بکنم ، گریه میکنم 

امیدوارم پارتنرت از اینایی نباشه که با گریه بهم میریزه ، دوست پسرم مرگشه بخاطر چیزیش اشکم در بیاد و خیلی سر این موضوع اذیت میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتاب شفای کودک درون از لویئز هی رو بخون

برای اینکه خودتو نادیده گرفتی و میگیری کودک درونت خودش رو می‌خواد بروز بده و زود اشکت در میاد بهش توجه کن ببین چی می‌خواد دوسش داشته باش

منم همینم یبار جلو گشت ارشاد وایسادم شما دارین مردمو دین زده میکنید و فلان باشون دعوا میکردم آخر سر یهو زدم زیر گریه شاخ دراورده بودن گفتن وااای مگه چند سالته😂😂😂

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

منم همینم ولی صرفا در برابر آدمای مهم زندگیم ، هیچی دیگه چیکار میتونم بکنم ، گریه میکنم امیدوارم پار ...

نه نامزدم طفلکی بهم هیچی نمیگه.

در کنار اون این شکلی نمیشم ولی تنعا بودنی ید بهم میریزم

کتاب شفای کودک درون از لویئز هی رو بخونبرای اینکه خودتو نادیده گرفتی و میگیری کودک درونت خودش رو می‌ ...

اتفاقا خیلی به خودم توجه دارم شاید ب خاطرکمالگراییم باشع