2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بح بح بسلامتی کلا دیگه هر کی دلش میخاد پیش خانواده خودش باشه شوهرام زور میگن

زنده باشی.. 

برامن حرف گوش کنه،، 

2روز پیش گفت بااین طرفیا بریم بیرون یاطرف شما،، گفتم حوصله هیچکسو ندارم، گفت باشه طرف شما، گفتم باشه،، خودم میدونم پروعم😅💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اخه شوهرم میره پیش خانوادش به منم گفته هر جا خودت دوست داری از طرفی نمیتونم تنهاش بزارم و اینکه دوست ...

می‌ره پیش خانواده ش بعد به تو میگه هر جا دوست داری برو !!!!!! من باشم میرم با خانواده م تا تنبیه بشه

خانواده شوهرم

دعوا نداریم هر سال همینه خانواده من نمیرن جایی

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید