2777
2789
عنوان

چرا پسری به من پیشنهاد نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست

برعکس من کلن اطرافیان خانماازم خبردارن بهم میگن انگارمهره ی مارداری!بااینکه متاهلم سی وچهارسالمه ودوتابچه ابتدایی دارم  کلن خیلی مزاحم دارم وقتی بیرون میرم مشکل دارم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من سن تو بودم یا مرد متاهل جذبم میشد یا پسرای بدردنخور و سم و سن بالا حالا تا 24 25 سالگی وقت ه ...

منم استادمون متاهل بود ولم نمیکرد

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
برعکس من کلن اطرافیان خانماازم خبردارن بهم میگن انگارمهره ی مارداری!بااینکه متاهلم سی وچهارسالمه ودو ...

یا آفرودینتی یا حتما به خودت می رسی

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
برعکس من کلن اطرافیان خانماازم خبردارن بهم میگن انگارمهره ی مارداری!بااینکه متاهلم سی وچهارسالمه ودو ...

خوشبحالت بخدا 

حالا من هیچی ب هیچی 

چرا واقعا چراااااا

دیگه خسته شدم از مجردی🫠

یا آفرودینتی یا حتما به خودت می رسی

بخدامیرم بیرون یه مانتوکتی اونم نهایتایش تاروی ران بعدشال حتمامیپوشم یه کوچولوجلوموهام معلوم فقط پنجاه درصداوقات خط چشم ورژملایم حتماملایمی میزنم حتی یه کرم نمیزنم،دراین حدنمی دونم چرااینقدرمشکل برام پیش میادباورمیکنی خونه قبلی بودیم پسرهمسایه روبه روگیرمیداداد،درحدفقط چشمک وایناحرف نمیزدهیچی منم ترسیدم اومدم به شوهرم گفتم شددعواوبدبختی وبعدشم دنبال خونه گشت شوهرم تاجابه جاشدیم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید
خوشبحالت بخدا حالا من هیچی ب هیچی چرا واقعا چراااااادیگه خسته شدم از مجردی🫠

من خواهرم مجرده یکسال بامن اختلاف سن داره مدام میگه میرم بیرون نگام نمیکنن ولی باتومیام یه جوردیگه س

بیشتر ببینید
خوشبحالت بخدا حالا من هیچی ب هیچی چرا واقعا چراااااادیگه خسته شدم از مجردی🫠

تازه من قدم ۱۵۵

بیشتر ببینید