2777
2789
عنوان

تف تو مهمونی دادن ومهمونی رفتن بیایین شب نشینی رو

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 35 پست

ما پر جمعیتیم همیشه کمه کمه ۴۰ نفریم بعضیامونم یوقت نتونن بیان اصلا بهمون خوش نمیگذره. عادت داریم اصلنم بهمون سخت نمیگذره😀

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مهمون داشتم چون ظرفشویی دارم کسی کمک نداد ولی با شستن قابلمه ها سوراخ شدمبعد اونا ماشین ظرفشویی ...

قابلمه رو داخل ماشین نمیزارین؟

ما تا هرجا که ظرفیت داشته باشه اونارو هم میزاریم😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
وایی مرذم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اون یکی( ۳ سالشه) رفته بود اتاقم لاکام و بزور داشت می‌کرد تو کیفش

بخدا میتونم کتاب بنویسم

باز یادم افتاد سردرد شدم 

🤣🤣

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

خخ تو یه مهمونی بعد شام همه خانمها ودخترها داشتند ظرف جمع می‌کردند و میشستند یکی از آقایون اومد گفت ماشالله چقدر نفرید تو آشپزخونه 

کاش داشتم تمام چیزهایی را که با پول خریدنی نیست

قشنگ بعدش باید خونه تکونی کنیم

دقیقا ما یه دور قبل مهمونی تمیز کاری داریم ، یه دور بعدش چون کلی تخمه و آجیل و شیرینی میریزه رو فرش و مبل ها و ... شوهرمم کلی غر میزنه یعنی چی این همه جارو برقی میکشی .

منم متنفرم از مهمونی دادن خودم جایی برم خیلی کمک میدم به صاحب خونه تا دونه اخر ظرفارو میشورم😂 دیشب شب نشینی خونه کسی رفتیم سال اول فوت پدربزرگشون بود نوش پذیرایی کرد من ظرفارو جمع کردم هر کار کردم نذاشت بشورم چون میدونم امسال رفت و امدشون زیاده و خسته میشن

آخه هر جام میری. زشته ک کمک نکنی،

من که کل تعطیلات یا میشستم،یا در حال خشک کردن بودم،

😢🤕

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
وای چقدر خندم گرفت بچه‌ام یک سالش بود مثلاً تازه عروس حساب می‌شدم رفتیم خونه کسی که خیلی همه ازش حسا ...

واییییی عالیی🤣🤣🤣

من بچه جمع کن بودم از دستاشون میگرفتم تو هوا معلق بودن پرت میکردم تو بغل ننه باباهاشون

من بچه دوس دارم ولی زیر ۲ سال🤣

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

اطرافیان ما توافق کردن وقتی دور هم جمع میشیم ظرفای شام یکبار مصرف باشه که پرت کنن

این که دیگه زشته هم درست نیست از لحاظ بهداشتی و طبیعت و کلا ناپسنده به نظرم پس این همه ظرفها و برای کی بزاریم دوروز دنیا 

چرا میزارم ولی دیگه پررررر بود

بازم خدا پدر مادر سازنده ظرفشویی رو بیامرزههههه😮‍💨😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید