2777
2789
عنوان

راز ازدواج موفق چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 127 پست
ن اجی خواستگار بود .....خانواده ام و خانواده اش در جریانن ...خواهرش گف قبل اینک رسمی کنیم باهم ی مدت ...

خوبه همین جوری فهمیدی بده خداروشکر جایی باهاش نرفته بودی بلایی سرت بیاره این پسره جنون داره انگار نباید هیچ دختری باهاش ارتباط برقرار کنه

کاربری دست دو نفره

خوبه همین جوری فهمیدی بده خداروشکر جایی باهاش نرفته بودی بلایی سرت بیاره این پسره جنون داره انگار نب ...

واقعانم اجی ...خدا خیلی دوسم داره 😥

سلام دوستای خوبم ..امیدوارم امسال سال ارزوهاتون باشه 🤲🏼🌷...خدا جونم من دیگ خسته شدم از بس صدات زدم .ساکت مشینم تا خودتت دس بکار بشی ....میکن ب زمان بندی خدا شک نکن .خدا جونم زمانش گذشته ها حواست نیس 🤕

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعانم اجی ...خدا خیلی دوسم داره 😥

این پسره این جوری که میگی در موردش انگار مشکل روانی داره به نظرم باز مزاحمت شد به پلیس اطلاع بده تا پلیس بترسونتش دیگه پسره طرف تو نیاد 

یه وقت پسره اسید نپاشه روت خدایی نکرده

پسرایی که عقل و شعور درست ندارن و سمج هم هستن ممکنه از این کارا کنن

کاربری دست دو نفره

این پسره این جوری که میگی در موردش انگار مشکل روانی داره به نظرم باز مزاحمت شد به پلیس اطلاع بده تا ...

اجی خیلی احساسیع .کمبود محبتم داشت من محبت کردم وابست شد وقتی گفتم تموم کنیم دیونه شد ...ن اجی ی شهر دیگ اس خدا رو شکر نزدیکم نیس ...

سلام دوستای خوبم ..امیدوارم امسال سال ارزوهاتون باشه 🤲🏼🌷...خدا جونم من دیگ خسته شدم از بس صدات زدم .ساکت مشینم تا خودتت دس بکار بشی ....میکن ب زمان بندی خدا شک نکن .خدا جونم زمانش گذشته ها حواست نیس 🤕

بیشتر ببینید
اجی خیلی احساسیع .کمبود محبتم داشت من محبت کردم وابست شد وقتی گفتم تموم کنیم دیونه شد ...ن اجی ی شهر ...

از شهر دیگه؟

شنیده بودم هیچ کس از یه شهر نمیره شهر دیگه واسه خواستگاری اگه عاشق نشده باشه

چه جوری از شهر دیگه اومده؟ 

ولی بازم مراقب باش یهو نیاد شهر شما بلایی سرت بیاره

کاربری دست دو نفره

از شهر دیگه؟شنیده بودم هیچ کس از یه شهر نمیره شهر دیگه واسه خواستگاری اگه عاشق نشده باشهچه جوری از ش ...

چرا اجی اگ اشنا بشن میره ...ما تو بیمارستان اشنا شدیم ..مامان من بستری بود مامان اونم تو ی اتاق بودیم ..خواهرش بهش گفته بود اونم اومد بود دید ولی من از چیزی خبر نداشتم اصلا توجه نکردم بهش .بعداز ما شماره گرفتن  ب بهانه مامانم اومدن مطرح کردن 

بیشتر ببینید
چرا اجی اگ اشنا بشن میره ...ما تو بیمارستان اشنا شدیم ..مامان من بستری بود مامان اونم تو ی اتاق بودی ...

همین اشنا شده بودید وگرنه فقط معرف معرفی کرده باشه و اشنایی نباشه معمولا پسر نمیره شهر دیگه واسه خواستگاری از دختر این جوری که شنیدم 

کاربری دست دو نفره

همین اشنا شده بودید وگرنه فقط معرف معرفی کرده باشه و اشنایی نباشه معمولا پسر نمیره شهر دیگه واسه خوا ...

اره اجی اینم هس..اگ عکس دخترو دیده باشه خوشش بیاد شاید بره ..قسمت هرچی باشه همون میشه

بیشتر ببینید