2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2119 بازدید | 71 پست
برعکس اونا همسر منه که از اونور بوم افتاده،به همه آقایون اعتماد کامل داره تعمیرکار نصاب هرکی بخواد ب ...

دست راستت رو سرم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی من همیشه به خودم امید میدم میگم این پس خیلی منو دوس داره وگرنه زندگی نمیشه کرد

اینم میگه خیلی دوست دارم 

ولی خواهر آدم کسی رو دوست داشته باشه آزارش نمیده

اینم میگه خیلی دوست دارم ولی خواهر آدم کسی رو دوست داشته باشه آزارش نمیده

خو چه کنیم  

من یه بار خاستم ازش طلاق بگیرم ولی خو اون اینقد بد فکره حس میکنه من بخاطر یکی دیگه ازش طلاق میگرم

خو چه کنیم من یه بار خاستم ازش طلاق بگیرم ولی خو اون اینقد بد فکره حس میکنه من بخاطر یکی دیگه ازش ط ...

خیلی سخته با مردی زندگی کنی که بهت اعتماد نداشته باشه و تو رو نا پاک بدونه

این دفعه ی اولش نیست کلا بد دله به برادر خودشم شک داره

بدل دلی شکاکی بودن یکسری آقایون  کلا آسیب رسان بوده و گرفتن آرامش ها بوده برین پیش سه تا مشاور خانواده یک جلسه شما اول تنهایی یک جلسه شوهرتون و یک جلسه هم باهم هزینه زیاد نمیشه کلا نه جلسه پیش سه تا مشاور خانواده ولی راحت به نتیجه ها میرسین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

خب شوهرت پارانویا داره عزیزم، بیماری سوء ظن! درمانم نداره، یعنی چون به درمان هم بدبینن نمیرن دوا درمون کنن. شما توی قفسم که زندگی کنی اون بازم مشکوکه! دکترا میگن پارانویا خط قرمز ازدواجه یعنی بهیچ وجه با آدم بیملر اینجوری ازدواج نکنید ضمن اینکه خیلی وراثتیه و ژنتیکش به بچه تم منتقل میشه... دیگه خود دانی

بدل دلی شکاکی بودن یکسری آقایون کلا آسیب رسان بوده و گرفتن آرامش ها بوده برین پیش سه تا مشاور خانوا ...

پیش سه تا مشاور مختلف بریم ؟!

چرا من دوست دارم شوهرم اینجور باشه ولی الان خیلی ازادم میزاره کاری نداره بهم بیرو ن چطور بخندم وبگر ...

دست راستت رو سرم