2777
2789
عنوان

دیگه دوست ندارم به مادرم زنگ بزنم

207 بازدید | 12 پست

چون حس میکنم دیگه حرف مشترکی بینمون نیست  یا اصلا دلم نمیخواد برم خونشون البته اوناهم همین طور اصلا تعارف هم نمیزنن بیا ،برم هم خونشون حس میکنم دیگه به اونجا متعلق نیستم نمیدونم چی شد که اینجا رسیدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۷ساله ازدواح کردم وخونه هامون هم ۱۵دقیقه با ماشین فاصله داره اما ۳روز مونده به رمضان ازخونشون اومدم

مامانم فقط اگه کاری داشته باشه اجازه داریم بریم

ما فقط سالی سه بار شام خونشون هستیم

اونم اینقدر اخم و تخم میکنه آدم میگه فقط زودتر برم خونم 

خب نرو وقتی حالت گرفته میشه قطع رابطه نکن اما زنگ نزن نرو خونشون ببین پیگیرت میشن

میگم چند وقتیه نرفتم روزی هم فقط یبار زنگ نیزنم که فکر نکنن قهرم،ولی اصلا پیگیر نیستن چرا نمیای یا سرد شدی،اصلا براشون مهم نیست البته الان خوشبحال مادرمه چون میگه عاشق سکوت خونه ام

خیلی دلم میخواست مثه باقی مامانا باهم مهربون باشه یا توجه کنه یا لااقل نیش نزنه ولی هر موقع میرم پیش ...

مامان منم همش میگه دخترای مردم برا مادرشون عیدی طلا یا گاز ولباسشویی اینجور چیزا میگیرن دخترای منم هنر کنن ۵۰۰تومن میدن حالا انگار خودشون جیکار کردن واسه ما ،۱۷سال پیش یه جهزیه معمولی دادن بدون مبل وتخت بعد اون هم تا حالا یه هل پوک ندادن