2777
2789
عنوان

آدم خودش که با کلاس باشه اون شغلی که توش هستم با کلاس دیده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 37 پست
اره خب اما یکسزی مشاغل کلا لولشون بالاست پزشک وکیل مهتدس لول بالاتر از مثلا ارایشگری هست نه کسای ...

آرایشگر داریم تا آرایشگر

آرایشگر داریم واقعا هنرمند 

چندین سالن شعبه باز کرده خیلیم موفق با کلاسه چه بسا موفق تر از پزشکه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

نه اصلاا تو هر شغلی میشه بهترین و با کلاس بودوای یه خانومه خیاطه ولیی انقدر با کلاس خوشتیپ خوشبرخورد ...

منم یکیو میشناسم تو کار قنادی و پخت حلوا و شیرینی  تو خونه هستش متولد 78 . حتی با این شغل برای خودش خونه و ماشین خریده . منم به این کار علاقه مند شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آرایشگر داریم تا آرایشگرآرایشگر داریم واقعا هنرمند چندین سالن شعبه باز کرده خیلیم موفق با کلاسه چه ب ...

من گفتم که اون شغل نه اون ادمی ک توی اون شغل

کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| |  قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊|خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی

بیشتر ببینید
نه اصلاا تو هر شغلی میشه بهترین و با کلاس بودوای یه خانومه خیاطه ولیی انقدر با کلاس خوشتیپ خوشبرخورد ...

اینکه میشه با کلاس بود. ولی متاسفانه هر کسی که باهات برخورد میکنه و شغلتو می پرسه. طبق اون گارد میگیره. اگه شغلت خوب باشه یک جور باهات حرف می زنن. واگه نه لحن و دیدگاه شون فرق میکنه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

تو این اوضاع جامعه همه بهم حس ناکافی بودن میدن خانه دارا میکوبن و بهشون میگن مادری و همسری کردن یعنی کافی نیستی ، کارمند رو میکوبن ، معلم رو میکوبن ، شغلایی که نیاز جامعه هست رو میکوبن.

بعضی وقتا حس میکنم مشکل از منه که شغل با کلاسی ( از دید جامعه ) ندارم و حس میکنم جایی کم گذاشتم و باز هم مقصر اصلی بیکاری و درد به دری اینهمه جوون ناپدید شده و مقصر خود اون آدمان

کلا جامعه ما تو کوبیدن اشخاص حرفه این

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
والا تازگیا پزشکیا هم میکوبن

همه رو میکوبن 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

آدم در هر شغلی که تلاش کنه و یکی از بهترین های شغل خودش بشه قطعا،هم خودش با کلاس دیده میشه هم شغلش حتی باعث میشه یه عده دیگه جذب اون شغل و رشته بشن. 

حتی مثلا دبیر هایی دیدم که انقدر درامدشون بالاست که در ذهن نمیگنجه(صرفا بخاطر اینکه خیلیا به این شغل توهین کردن البته بگم خودم اصلا به این شغل علاقه ندارم محض اطلاع یه عده گفتم) 

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

من یه بار رفتم دکتر 

پایین جلوی در ورودی یه آقا با دمپایی و یه تیپ ترکیده رو دیدم بعد بالا رفتم داخل اتاق انتظار نشستم دیدم اون آقا ترکیده اومد و دکتر بود 😏

ولی یه خانمی رو میشناسم مغازه داره لبنیات و تنقلات میفروشه به حدی دکور این مغازه رو باحال و باصفا درست کرده اصلا دلت می‌خواهد بهونه بیاری هر روز بری خرید خودش هم خیلی مرتب و خوش برخورده ..روحیه خود فرد خیلی مهمه 

من آن عشقم که با هر کس سر سفره نمی شینه