2777
2789
ممنون که امید میدی..دیدم کسی از اسفند ۲_۳ هزار بشه اما فروردین نمیدونممنم رتبه ۲_۳ هزار نمیخوام ۸هزا ...

تو تلاستو بکن اون بالاسری بهترین رتبه رو بهت میده

فقط تنها راهت همینه ک گفتم بیخیال کنکور اردیبهشت شو و ۶۰درثد نهایی رو اوکی کن و برو برا تیر

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی چند روز برای کنکور تیر وقت داره بعد از امتحانات نهایی؟ده روز...روانشناسی زرد تحویل ندید و به ...

عزیزم چرا وقتی اطلاع نداری الکی بقیه ارو نا امید میکنی ؟

چه سودی بهت میرسه ؟

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

میدونی چند روز برای کنکور تیر وقت داره بعد از امتحانات نهایی؟ده روز...روانشناسی زرد تحویل ندید و به ...

من که شروع نکردم

اما کسی که بخواد واسه نهایی بخونه میتونه همون مباحث رو تستش رو هم بزنه بعد برا تیر فقط همونارو جواب بده

اینجوری نیست که اگه نهایی بلده دیگه تست بلد نباشه

کاربری دست دو نفر🌟

اگ دوازدهمی باشی فقز بهت حق میدم ک این حرفو بزنی

من اتفاقا ادم واقع بینی هستم هر مشکلی یه راهی داره

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

تو تلاستو بکن اون بالاسری بهترین رتبه رو بهت میدهفقط تنها راهت همینه ک گفتم بیخیال کنکور اردیبهشت شو ...

بیخیال کنکور اردیبهشت شدم

فقط همینجوری میخوام برم سر جلسه مگه تاثیر منفی داره؟

یعنی نرم بهتره؟

کاربری دست دو نفر🌟

عزیزم چرا وقتی اطلاع نداری الکی بقیه ارو نا امید میکنی ؟چه سودی بهت میرسه ؟

عزیزم شما خودت چهار سال پیش کنکور دادی بعد الآن از شرایط خبر داری؟

استارتر داره میگه تست اصلا کار نکرده برای سه پایه

نهایی هم اوکی نیست

کجا سه ماه تایم داره؟ درست شمردید؟

وسط فروردین هستیم... کنکور تیر زودتر از اردیبهشته تاریخش یعنی 12 نیست. دهمه... سی و یک روز اردیبهشت و ده روز تیر و پونزده روز فروردین چقدر میشه؟ 56 روز

توی این 56 روز باید پایه بخونه

نهایی بخونه

دوازدهم بخونه

آزمون جامع هم بزنه

این رو هم باید لحاظ کنیم که از آخر اردیبهشت تا آخر خرداد درگیر نهایی میشه و اصلا فرصت تست زنی نیست

درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید  

بیخیال کنکور اردیبهشت شدمفقط همینجوری میخوام برم سر جلسه مگه تاثیر منفی داره؟یعنی نرم بهتره؟

ببین برا این گفتم بیخیال کنکور اردیبهشت شو ک یهو استرس نگیری 

میخام تایمتو خراب نکنی و بشینی این یه ماه بجا سردگمی برا اردیبشهت. بخونی برا نهایی ها و بری برا مرور بعدش ک تیر بتونی درصد معقول بگیری

فقط ۲۰های مهایی برات ره گشان

مال من که نیست ولی آره تا خود کنکور تیر

ممنون میشم ب منم بدی نمیتام استفاده کنم میخام اگ ایده یا روش خاصی توشه منم بکار ببرم

دلم نیومد کامنت نذارم 

از آدم های اینجا نپرس اصلا از هیچکس نپرس 

بدون فکر بشین بخون تا جون داری بخون فقط شده ۱۴ ساعت ۱۵ ساعت بخون 

یهو یه نتیجه ای میگیری که خودتم باور نمیکنی  

خیلی از کسایی که میگن نمیشه مهرم میومدی می‌پرسیدی همین جوابو بهت میدادن 

سطح آگاهی و سواد اینجا اونم درباره کنکور خیلی پایینه چون اصلا خیلیا دور و برشون تاحالا یه قبولی هم نداشتن یا خودشونم همینطور موفق نشدن

تو ولی خودتو خاص بدون 

برا توانایی هات حد تعیین نکن 

ظزفیتا بالاست معدلم که خیلی تاثیر داره 

پس تلاشتو بکن و بدون قبل تو هم کسایی بودن که تونستن پس نشد نیست ولی یه همت عجیب و درست و حسابی میخواد

ببین برا این گفتم بیخیال کنکور اردیبهشت شو ک یهو استرس نگیری میخام تایمتو خراب نکنی و بشینی این یه م ...

در هر صورت استرس رو دارم...

درسته نهایی خیلی تاثیر داره

به نظرت تو این تایم بقچه ای بخونم بهتره؟

کاربری دست دو نفر🌟