دوستمون شمال ساکنه با هم خیلی رفت و آمد داریم . خانوادش شهر ما هستن شوهرش مهندسه شمال زندگی میکنن . زنگ زدیم واسه تعطیلات عید فطر بیان بریم سمت کرمانشاه میگه خواهرشوهرم و برادرشوهرم از ۵ام فروردین اینجان . اینجوری ک مشخصه قصد رفتن ندارن . من دوتا شاخ رو سرم دراومده . الان یک هفته است هوار شدی سر یه نفر قصد رفتن هم نداری؟؟؟؟؟؟؟؟ اون موقع ک شعور تقسیم میکردن شما کدوم گوری بودی ؟؟؟؟؟ ما باهم دوستیم این همه رفت آمد داریم بازم وقتی میریم شمال نهااااااااایتا یک وعده خونشون غذا میخوریم هر ۴ ۵ بار یکبار هم خیلی اصرار کنن شب خونشون میمونیم و وقتی بدونم اومدن شهرمون تا ده بار دعوتش نکنم و نریم بیرون جبران نکنم آروم نمیشم . اونم چون خانوادش اینجان تابحال شب خونه ما نموندن من هیچوقت از،ته دل راضی نمیشم شب بمونم خونش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون میشم برام دعا کنید و صلوات بفرستید و لایک کنید تا منم واستون صلوات بفرستم
مچکرم🌹
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا