2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه میاین

120 بازدید | 26 پست

من اوایل بارداریمه بعد درد زیر شکم دارم سونو خاستم بدم همه جا برا عیداینا تعطیله بیمارستان گفتن براسونو باید بستری بشی یکم ترسیدم گفتن ممکنه خارج رحمی باشه

نه عزیزم بستری نشو ، شما صبر کن تا ۵ شنبه ، تیتر بتا بده اگر تیترت دو برابر شده بود داخل رحمیه به احتمال ۸۰ ، ۹۰ درصد بعد شنبه برو سونوگرافی بیرون ، واژینال البته!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم بستری نشو ، شما صبر کن تا ۵ شنبه ، تیتر بتا بده اگر تیترت دو برابر شده بود داخل رحمیه به اح ...

نمیتونمم بشم اخه شوهرم نیست خودم اومدم خونه بابام مثلا عید دیدنی دورم از خونم خیلی کم گاهی درد میگرفت امروز یکم بیشتر شد

کارشون همینه بیمارستانا ترسوندن الکی وبی جهت بعد تعطیلات برو سونو

واقعا ازاون موقع یه جوری شدم همش دعا ولی استزاحت کردم بهتر شدم پاهامم بالا میدم حس بهتری دارم

نمیتونمم بشم اخه شوهرم نیست خودم اومدم خونه بابام مثلا عید دیدنی دورم از خونم خیلی کم گاهی درد میگرف ...

اشکال نداره منم اوایلش درد داشتم ، فعلا باید صبر کنی تا ۵ شنبه فقط بتا رو تکرار  کن محض احتیاط!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

واقعا ازاون موقع یه جوری شدم همش دعا ولی استزاحت کردم بهتر شدم پاهامم بالا میدم حس بهتری دارم

بهت قول میدم هیچیت نیس اونا ی جی براخودشون گفتن مگه سونوت کردن ازخودسون چرتوپرت میگن نگرانت میکنن

استرس نداسته باش ریلکس کن

اشکال نداره منم اوایلش درد داشتم ، فعلا باید صبر کنی تا ۵ شنبه فقط بتا رو تکرار کن محض احتیاط!

اهوم باشه عزیزم از دادم بتا ننوشته بود فقط مثبت منفی بود

تاپیک اقدان وبارداری منوبخون اونجاگفتم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

اهوم باشه عزیزم از دادم بتا ننوشته بود فقط مثبت منفی بود

عه ! خب حالا باز تکرار کن ابن دفعه تیتر بتا بده ، به امید خدا تا ۵ شنبه یک سونویی باز بشه بری سونوگرافی خیالت راحت شه