2777
2789

برا سیزده بدر چ کار کنم ،ن میتونم با خانواده شوهرم برم اگ هم نرم خانوادم میفهمن ک ناراحتم مخصوصا زن داداشم عفریتم ک خیلی تیزه،چ کنم 

در حسرت مادر شدن😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خونوادتون بگید تو جمع خونواده همسر سخته تونه و کمی رسمی برگزار می کنن سیزده به در ر‌و، یا بگید خیلی شلوغه سخته تونه و با اونا می گذر‌ونید

در میان صدها کهکشان، آسمانها و زمین؛ انسان همیشه تنهاست✨💫🌌

والا چی بگم... شاید دلخور بشید از حرفم..ولی این رفتار و طرز فکر فقط یه نتیجه داره: پر توقعی و انزوا

ما همیشه با اونی ک دلمون میخواد پیشرفت نمیکنیم، گاهی رشد و تعالی با همونیه که سختمونه... همون موقعیتی که میگیم کاش نبود

اطراف من ادمایی هستند که سالها با همین تفکر زندگی کردند. نتونستند متوجه بشن شاید خودشون هم اشتباهاتی دارن. دنبال ادمی بودن که براشون بی نقص باشه( یه جورایی هر کاری کردن بگه OK و دورشون بگرده!) باید بگم انزوا فقط یکی از چیزایی که الان باهاش درگیرن...

این حرف منو روش فکر کن..نه که من دارم میگما...به عنوان یه حرف نه چندان بی اهمیت وسط این بلبشو 

اگه خطای خونواده شوهرت قابل چشم پوشیه به نظرم باهاشون برو

اینجور که من متوجه شدم زنداداشت خیلی حرف درآره 

بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن

اصلا نزار زنداداشت چیزی بفهمه بعدا علیه ت استفاده میکنه