2777
2789
عنوان

به نظرتون با زن دیگه ای تو رابطه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست
اگر گفته یک مدت دور باشیم... پس احتمالش هست بهم زدن نامزدی نباشه یک ناامنی پیش اومده... اما این که ب ...

🦦😅گفت ما یک کشور فاصله داریم این رابطه دوام زیادی نداره و بلاک 

😅چطور میشه آخه از ساعت شش گفت می‌خوابم تا هشت شب بعد که دعوا شد زنگ زدم صحبت کنیم گفت حرفی ندارم قط ...

حالا واقعا بلاک کرده؟ 

با شماره دیگه شمارش رو گرفتید؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا واقعا بلاک کرده؟ با شماره دیگه شمارش رو گرفتید؟

بله از واتساپ بلاک کرده شماره ترکیه رو نمیتونم با خط ایران بگیرم ما از واتساپ اینستاگرام و تلگرام صحبت میکردیم که از همه جا بلاک کرده

بله از واتساپ بلاک کرده شماره ترکیه رو نمیتونم با خط ایران بگیرم ما از واتساپ اینستاگرام و تلگرام صح ...

عزیزم... 

بهتون حق میدم الان ناراحت باشید 

خودم که دیگه بیش از این نمی تونم نظری بدم اگر نظری بدم شابد زود قضاوت کردن باشه کارم 

و شما خودتون بهتر از هرکسی می تونید ایشون رو بشناسید 

بله از واتساپ بلاک کرده شماره ترکیه رو نمیتونم با خط ایران بگیرم ما از واتساپ اینستاگرام و تلگرام صح ...

بعد کنار کشیدن مرد تو دوران نامزدی هزاران معنی میده 

رفتن تو غار تنهایی، به وجود اومدن یک مشکل که فقط خودش می دونه، احساس ناامنی از طرف مقابل، مصلحت خدا که موقت یا دائم ارتباطی قطع بشه و... 

بعد کنار کشیدن مرد تو دوران نامزدی هزاران معنی میده رفتن تو غار تنهایی، به وجود اومدن یک مشکل که فقط ...

ما کلا تو دوران دوستی دعوا زیاد داشتیم اما خب به بلاک نمی‌رسید ته ته اش دو روز صحبت نمی‌کردیم و بعدش یکی پیش قدم میشد برای آشتی و خب فکر کنم باید به مصلحت خدا راضی باشم