2777
2789
عنوان

جهازمو که آووردم خونه بابام همشو خودشون صاحب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 13823 بازدید | 270 پست
اینا بنظر من همه امتحان خداست که در این فیلم نقشمون رو چجور اجرا میکنیم مثبت میمونیم یا منفی میشیم ...

همه چی امتحانه 

ولی ما عروسک خیمه شب بازی نیستیم 

ما اراده و توان داریم 

نقش منفعل نگیر 

استرس و ترس برادر مرگه. آرامش خودمون رو حفظ کنیم. هر چی پیش بیاد ما کنار هم هستیم. اگر بچه دارید حواستون باشه بهشون استرس ندید. اینم میگذره و انشالله خوب میگذره. به بچه ها نگاه کنید. توی هر شرایطی چیزی برای سرگرمی و بازی پیدا میکنن. ازشون یاد بگیرید. یه کودک هرگز بخاطر چیزی که پیش نیومده غمگین نمیشه

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام سر این چیزا ناراحتشون کنم

خودتو ناراحت نکن این مهم تره .این روزها میگذره و قوی تر و شادتر میشی 

الان از توفان رد شدی خسته ای و فرسوده 

استرس و ترس برادر مرگه. آرامش خودمون رو حفظ کنیم. هر چی پیش بیاد ما کنار هم هستیم. اگر بچه دارید حواستون باشه بهشون استرس ندید. اینم میگذره و انشالله خوب میگذره. به بچه ها نگاه کنید. توی هر شرایطی چیزی برای سرگرمی و بازی پیدا میکنن. ازشون یاد بگیرید. یه کودک هرگز بخاطر چیزی که پیش نیومده غمگین نمیشه

بیشتر ببینید
المانامریکاکانادااین خانم برگشتن دارن خونه پدر زندگی میکننیه کم عجیب نیست انتظار دارن وسایلی که همون ...

جالبه. چون دوست آلمانی 25 ساله‌ی من هنوز با پدر و مادرش زندگی می‌کنه.

دوستان. بنده همسررررر دارم و دنبال دوست جنس مخالف نیستم. لطفا درخواست ندین.  

خودتو ناراحت نکن این مهم تره .این روزها میگذره و قوی تر و شادتر میشی الان از توفان رد شدی خسته ای و ...

چشم ؛ راست میگی روح خودم مهم تر از هرچیزیه، و نادیده مییگیرمش ❤️‍🩹

کاش خستگیم نمونه تنم 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

ولی به نظرم عزیزم اگه شاغلی 

مستقل شو

حتی اگه نذاشتن بگو خونه نزدیک خودتون میگیرم

ولی ب نفع خودت و بچته ک مستقل زندگی کنی

دلیلی نداره هم خرج کنی هم حس منت داشته باشی ک انگار سرباری(هرچقدم خونوادت این حسو بهت ندن باز این حس تو وجود فردی ک چند سال زندگی دیگه داشته الان برگشته خونه باباش هست)

یعنی میگذره و من درست میشم ؟؟

عزیزم حتما میگذره شاید با یه آقایی ازدواج کردی که یه خونه مبله با تمام وسایل تکمیل داشت اگه هم نداشت آخرش اینه میره قسطی و با همسر آینده همه رو نو میخری اصلا نگران نباش.

منم ۱۰ سال پیش که جهازمو جمع کردم از همه شون بدم میومد میخواستم اتیش بزنم وسایل بزرگ رو فروختم اونایی که استفاده شده بود دادم مامانم بقیه رو نگه داشتم الان که دوباره ازدواج کردم دلم میخواس همه رو نو کنم ولی واقعا حیف بود اونا رو رد کنم بره

اصلا دلت برا وسیله نسوزه پول جهاز همیشه جور میشه.

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

برو پای دوتاشونم ببوس حتما امشب اینکارو بکن ✨️

آره بخدا تازه من هدا شاهده بخاطر افسردگی بعد طلاق چقدرم باهاشون خیلی وقتا بدرفتاری کردم اما مامان و بابام همش صبوری کردن

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
هیچ کجا بچه رو پرت نمیکنن بیرون ولی کمک میکنن مستقل بشهنه اینکه بعد طلاق برگرده خونه والدین بگه وسای ...

حالا که برگشته پشتوانه هم نداشته که کمکش کنن مستقل بشه

وسایلش هم مال خودشه لابد نگه داشته بعدا که شرایطش جور شد مستقل شد استفاده کنه 

شما خودت بچه داری ؟ بنظرم هنوز مادر نشدی که اینجوری با بی رحمی نظر میدی 

بچشونه دشمنشون نیست که اینجوری دوتا دوتا چهارتا میکنی 

موقع تقسیم ارث ، بخاطر همین جهاز ، سهم شما یک دوم برادراته !اگر برادر نداری بزار استفاده کنن

بخاطر جهاز سهمش یک دومه ؟

بعد انوقت واسه پسر عروسی نمیگیرن ؟ خونه و طلا و هزارتا خرج دیگه نمیکنن؟ چرا اونو از سهم ارثش کم نمیکنن؟

کاش یکم فکر کنید بعد نظر بدید

حالا که برگشته پشتوانه هم نداشته که کمکش کنن مستقل بشهوسایلش هم مال خودشه لابد نگه داشته بعدا که شرا ...

ایشون هم درامد داره هم خونه 

هم وسایل رو خودش اورده گفته استفاده کنید

بیشتر ببینید
جانم عزیزم واقعیته،تو خارجم بعد ۱۸سالگی بچه ها باید از خونه برن

اینجاام لس آنجلس نیست جمهوری اسلامی ایرانه. اکثرا صفر تا صد تحت تسلط و امر نهی خانوادن بخصوص خانما بخصوص اونایی که جدا میشن. ضمنا تو پیری خانواده ها توقع دارن مواظبشون باشی و چقدر پیش میاد بذارن خونه سالمندان مگه؟

بخاطر جهاز سهمش یک دومه ؟بعد انوقت واسه پسر عروسی نمیگیرن ؟ خونه و طلا و هزارتا خرج دیگه نمیکنن؟ چرا ...

چون اینجا ایرانه ، و بله ، همچین دیدی دارن ، موقع تقسیم ارث اگه دختره حق برابر بخواد ، پسر ها صداشون در میاد که به شما جهاز دادن