2777
2789
عنوان

جهازمو که آووردم خونه بابام همشو خودشون صاحب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 13382 بازدید | 270 پست
خب خودشون خریدن اگرم بخان تو انباری بزارن هم وسایل برقی ک استفاده شده ی مدت بدون استفاده بمونه خراب ...

من وسایلمو چندین چند سال گذاشتم تو انبار هیچ اتفاقی براش نیوفتاده

چون خودشون خریدن باید پس میگرفتن؟

سگ و گربه خیابون بچشونو به دنیا میارن بزرگ میکنن بعدم ولش میکنن،اگه قراره انسان هم مثل حیوانات زندگی کنه پس فرق بین انسان حیوان چیه ؟وقتی قراره چون بزرگش کردن ولش کنن،انسایت خیلی مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال بپرسم؟یه کم روی هر رفتار دیگران حساس نیستی ؟زیادی به رفتارهای ساده بقیه فکر نمیکنی و به طلاق ...

چطور؟ 

یعنی آسیبم زیاد بوده؟

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
دلم میخاد ی دل سیر گریه کنم اصلنم برا وسایلم نیست 😭😭😭😭

ادم انگار غریبه تو خونه پدریش

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
هیچ کجا بچه رو پرت نمیکنن بیرون ولی کمک میکنن مستقل بشهنه اینکه بعد طلاق برگرده خونه والدین بگه وسای ...

دوست عزیز شما داری با دلار ۱۰۰هزار تومنی تو ایران زندگی میکنید دیگه؟

والدین وظیفشونو انجام دادن کار خاصی نکردن

اینکه طرف ۴ ۵سال بعد طلاق احتیاج به فضا و حمایت داره برای اینکه مستقل بشه وبتونه خونه اجاره کنه!

اون وسیله ها مال ایشون بودن

پدر ومادرش باید باهاش مشورت میکردن برای استفاده و اینکه بدونن طرف تصمیمش برای اون وسیله ها چیه!

پدر ایشون اون وسیله هارو هدیه دادن بهشون 

ما در برابر بچه هامون تا وقتی زنده هستن مسئولیم

از همه مردهای جهان به جز پدرم بیزارم حق همیشه با خانوماست چاکر خانم های بادرک وفهم🤭

دقیقا ادم میبینه و میسوزه صحبت درباره جهاز شد ما بعد فوت خالم یه سری وسیله ازش مونده بود وسیله خونه ...

اره نیست بشن‌وسایلا بهتره .

من خودم جهازم بار زدم برم ورق برگشت نمیدونم چه حکمتی بود 🥲

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی و گرفتی .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

من خودم دادم بیشترشو اما خب میبینن من خرج کردم کم آووردم باید بهم پول بدن دیگه اما میگن خرج نکن

دیگه مجبوری خودت به فکر خودت باشی تو این خانواده عزیزم چاره ای نداری پس انداز کن حتما برای ایندت دیگه هم دلت رحم نیاد برای کسی

من وسایلمو چندین چند سال گذاشتم تو انبار هیچ اتفاقی براش نیوفتادهچون خودشون خریدن باید پس میگرفتن؟سگ ...

عزیزم خب وقتی ایشون تو خونه پدرمادرش زندگی میکنه وقتی میبینه خونواده به وسایل جهزیه احتیاج دارن باید بهشون بده

INTP(منطق دان)

دوست عزیز شما داری با دلار ۱۰۰هزار تومنی تو ایران زندگی میکنید دیگه؟والدین وظیفشونو انجام دادن کار خ ...

من خودمم نمیخام اون وسایلا بمونه 

اما یجوری الان رفتار میکنن انگار میگن تو کاره ایی نیستی 

انگار که با لذت استفاده میکنن 

نمیدونم چجور منظورمو بگم

نه هرگز نگفتم دست نزنید همشو خودم آووردم دم دست استفاده کنن اما چرخ خیاطیمو یجور گرفتن انگار من لایق ...

شما هم میخوای استقلال و مالکیت به رسمیت شناخته بشه

هم تو خونه زندگی پدرومادرت و با خرج اونها زندگی کنی

و بهت پول بدن و کمک خرج باشند و ....

نمیشه که

دیگه مجبوری خودت به فکر خودت باشی تو این خانواده عزیزم چاره ای نداری پس انداز کن حتما برای ایندت دیگ ...

اره خودم باید پس انداز داشته باشم 

انشالله حداقل دعام کنن بجاش

دوست عزیز شما داری با دلار ۱۰۰هزار تومنی تو ایران زندگی میکنید دیگه؟والدین وظیفشونو انجام دادن کار خ ...

من فکر میکنم دوستمون هنوز روی طلاقشون حساس هستن 

و هر رفتاری رو به طلاق ربط میدن

من با دلار ۱۰۰ تومنی توی ایرانم و میدونم اضافه شدن نوه و دختر بعد طلاق به خانواده هم هزینه داره 

میدونم کمترین کار ادم اینه که سعی کنه همکاری کنه نه اینکه دلگیر بشه

استارتر یه جا میگن خودم پول نگرفتم یه جا میگن چرا به من پول ندادن

یه جا میگن خودم وسیله ها رو در اختبارشون گذاشتم یه جا میگن اینطور نیست

استرس و ترس برادر مرگه. آرامش خودمون رو حفظ کنیم. هر چی پیش بیاد ما کنار هم هستیم. اگر بچه دارید حواستون باشه بهشون استرس ندید. اینم میگذره و انشالله خوب میگذره.

من خودمم نمیخام اون وسایلا بمونه اما یجوری الان رفتار میکنن انگار میگن تو کاره ایی نیستی انگار که با ...

میدونم چی میگی 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
عزیزم خب وقتی ایشون تو خونه پدرمادرش زندگی میکنه وقتی میبینه خونواده به وسایل جهزیه احتیاج دارن باید ...

درست میگی کاملا ولی ول کن گلی 💞

غصه از یچیز دیگست ادم اینجور مواقع همه چیو بهونه میکنه .دلش شکسته غمگینه وگرنه وسایل نیس درد .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎