2777
2789
عنوان

جهازمو که آووردم خونه بابام همشو خودشون صاحب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 270 پست
جانم عزیزم واقعیته،تو خارجم بعد ۱۸سالگی بچه ها باید از خونه برن

اینجا ایرانه قانون و عرف چیز دیگه ای میگه  ،تو همون خارج هم بچشونو تو چهل سالگی هم ترو خشک میکنن چون بر خلاف قوانینش انسانیتشون و حس والد فرزندیشون پا برجاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم عزیزم واقعیته،تو خارجم بعد ۱۸سالگی بچه ها باید از خونه برن

کدوم خارج؟!

یه کشور وبگو که خانواده به بچه میگن باااید از خونمون بری!

یه چیزی شنیدین فقط

از همه مردهای جهان به جز پدرم بیزارم حق همیشه با خانوماست چاکر خانم های بادرک وفهم🤭

اینجا ایرانه قانون و عرف چیز دیگه ای میگه ،تو همون خارج هم بچشونو تو چهل سالگی هم ترو خشک میکنن چون ...

خب الان خونوادش به جهزیه احتیاج دارن استفاده میکنن دیگه ،اینم به اون در

INTP(منطق دان)

دیگه وقتی برمیگردی انگار بچشون نبودی 😓

اره حستونو درک میکنم میفهمم چی میگی 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

کدوم خارج؟!یه کشور وبگو که خانواده به بچه میگن باااید از خونمون بری!یه چیزی شنیدین فقط

المان

امریکا

کانادا

این خانم برگشتن دارن خونه پدر زندگی میکنن

یه کم عجیب نیست انتظار دارن وسایلی که همون پدر خریده برای رفاه منزل استفاده نشه؟

استرس و ترس برادر مرگه. آرامش خودمون رو حفظ کنیم. هر چی پیش بیاد ما کنار هم هستیم. اگر بچه دارید حواستون باشه بهشون استرس ندید. اینم میگذره و انشالله خوب میگذره.