2777
2789
عنوان

چطوری اینا طلاق نمیگیرن

214 بازدید | 13 پست

برادر شوهرم خيانت می‌کنه منو شوهرم میدونم آما پدر شوهرم و مادر شوهرم نمیدونه جاریم میدون اما از موقع که فهمید با برادر شوهرم هیچ رابطه ای نداره هیچی خود جاریم گفت برام دیگه مهم نیست هرچی دوستش داشتم دیگه ندارم اگرم نزدیکم بشه میندازمش اونور. . 1 سال با برادر شوهرم 1 سال صحبت نکرده من نمیدونم چرا طلاق نمیگیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شاید شرایط زندگی دیگری نداره

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
طلاق احساسی گرفتهقطعا اونم با یکی یگه است خونه هم ک هست خرجش شوهرش میدهچرا طلاق بگیره

نه عزیزم بعضی زنا از لحاظ عاطفی کلا تمومش میکنن شاید بچه داره همه که خیانت نمیکنن

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینجا دنبال تجربیات افراد باتجربه هستم نه حرفای هیجانی و هورمونی...پس خواهشاااا نظر نده اگه زیر 18 سالته